Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejön nektek egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek barátkozni,ismerkedni emberekkel nyitott vagyok.Szabadidőmben szeretek,olvasgatni,koncertekre járni,családommal lenni.Kedves és aranyos természetem van a barátaim,szerint de ilyen csak azzal vagyok,aki velem is rendes.(: Sokszor túlagyalom a dolgokat,amit utólag meg is bánok.Szeretek álmodozni,de nem viszem túlzásba.Aránylag csendes természetem van,baráti társaságban ennek az ellenkezője vagyok.Szeretek,másokkal viccelődni hülyéskedni,szoktam csipkelődni is persze nem bántóan tudom hol a határ.(: Kissé érzékeny vagyok,hamar meglehet bántani de ennek ellenére,hamar megbocsájtok,ha azt veszem észre a másikon,hogy tényleg őszintén gondolja.Hobbi szinten fotózom legtöbbször személyeket illetve,tájat.Félénk visszahúzódó jellem,lennék szeretteimért képes vagyok a végsőkig elmenni.Nagyon sokat tudok, küzdeni a szeret személyért.Sokszor mások érdekeit,az enyémek elé helyezem ami miatt sokszor én húzom a rövidebbet.Nem vagyok a világ legszebbje,de sok fiú szerint csúnya se vagyok.Nincsen kimondottan ideállom,jobban szeretem az átlagos, szerény fiúkat akinek nagy a szívük és kevés pénzük van a,pénzes pasikkal szemben. Érettebbnek tartanak a koromhoz képest,mégis van amikor, nagyon gyerekes tudok lenni.Bár lányból vagyok de,utálok vásárolni.Kissé önbizalom hiányos,vagyok de igyekszem elfogadni magam úgy ahogyan vagyok.Nagyon szeretek mosolyogni,néha rám jön az ok nélküli jókedv.Egészségesen féltékeny,illetve sértődékeny vagyok de ezeket a tulajdonságokat nem viszem túlzásba.Nem szeretek a középpontban lenni olyankor,elpirulok.Anyáskodó típus vagyok,akit egyszer megszeretek azt nem engedem könnyen.Szeretek segíteni, embereken amiben csak tudok.Még akkor is képes vagyok szeretni egy személyt amikor az nem is érdemli meg sajnos erről,igyekszek leszokni és azzal törődni,aki velem is törődik.(:2016. jún. 2. 13:17
1/6 anonim válasza:
Leírt dolgok alapján ezt nehéz megmondani,de ha azok mellé amiket leírtál még hasonló dolgok társulnak persze. 17/f
2/6 anonim válasza:
Eddig nekem nagyon tetszik, főleg az anyáskodó, másokon segítő tulajdonságod :D Nagyon tudom értékelni egy lányban ezeket.
3/6 anonim válasza:
hány éves vagy ez nagyban efolyásol, és hogy nezel ki mer azért van alsó határ:D
6/6 anonim válasza:
nagyon jo fej aranyos kedves,viccesl ehetszkérdező. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!