Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy srácnak 150 lájk van a profilképén?
Figyelt kérdés
jól van csak két képem van fent, de csak azért mert új facem van, a borítómon csak 50 van, de dolgozhatok rajta hogy több legyen :)2016. júl. 29. 18:48
21/49 anonim válasza:
Nekem 100folott van a profilom es engem sem izgat igazán hogy a kiszemeltemnek hány lájkja van mert ez egyáltalán nem lényeges de ami már érdekel az a profilképe mert az szerintem elárul róla pár dolgot :)
22/49 A kérdező kommentje:
igen? mit árul el a profilkép?
2016. júl. 29. 19:55
23/49 anonim válasza:
Az egyik kepemen 472like van..semmit nem tettem ugymond erte, de am nem nagyon erdekel..baratomnak 118van a sajatjan, megis lassan 1 eve vagyunk egyutt.
24/49 A kérdező kommentje:
és ha a pasidnak csak 20 lájk lenne a képén?
2016. júl. 29. 20:46
25/49 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le,hogy hány like van a képén, már elnézést a kifejezésért, ha jófej az sem érdekel,ha egy sincs a képén. 17/l
26/49 anonim válasza:
Én sosem nézem,hogy kinek hány lájkja van. Ha 0,1,2...500 lájkja van az sem érdekel. És am az sem ciki,ha valakinek nincsen face. 2 év múlva nekem sem lesz (remélhetőleg) és egyáltalán nem fogom cikinek érezni. Csak azok szerint ciki aki ott éli minden napjait. :P
27/49 anonim válasza:
Basszus, nekem is 120 lajk van a kepemen, pedig nem vagyok a legnepszerubbek kozul valo, egyszeruen csak lajkoljak akik ismernek es kedvelnek. A kerdesedre valaszolva, engem kifejezetten taszitanak az olyan fiuk akiknek 200 lajk van a kepen. Mintha csak facebookon elne az eletet, az eletben pedig egy csicska lenne. Mint a kedves kerdezo :) 15/L
28/49 anonim válasza:
Nekem tuti nem kéne ilyen pali! 99% hogy egy beképzelt páwa vagy akitől hányingerem van! Nekem is van facem és sok likem de mit érdekel? Xd már nem tom mikor változtatam utoljára jépet nem izgat páromal 3 éve boldog párkapcsolatot ápolok és nekem ez számít nem a likek xd igazi páwa vagy szánalmas!
18/L
29/49 A kérdező kommentje:
haha engem szidtok? :D azt még ti vágtok fel azzal, hogy nektek is van 100 felett lájkotok, csakhogy megsúgom nem azért vannak mert kedvelnek titeket, hanem a sok kanos srác ezzel akar inpomálni, nem vagyok ám én olyan hülye ;) legalább álszentek ne legyetek lányok :D a páwázással meg le lehet állni, mert ez is egy állszent szöveg
2016. júl. 30. 10:40
30/49 anonim válasza:
Aztakurv#..értitek..ezzel akarnak "imponálni" hogy egy szánalmas kis gombot tapicskolnak.. Mi a baj velem hogy ez nekem ultragáz? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!