Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejön ha egy srácnak 150 lájk van a profilképén?

Figyelt kérdés
jól van csak két képem van fent, de csak azért mert új facem van, a borítómon csak 50 van, de dolgozhatok rajta hogy több legyen :)
2016. júl. 29. 18:48
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
plusz ha belájkolsz eg yképet, azt látják az ismerőseid, na most látják hogy ez a srác ilyen csajokat lájkol, tehát ismeri, esetleg nagyon jó viszonyban van vele ;) nem azlrt léjkolják mert kedvelnek, most összetörtem a szíved :(
2016. júl. 30. 12:41
 32/49 anonim ***** válasza:
De ritka egy hülye vagy ,ha azt hiszed,hogy érdekel-e valakit is ,hogy kinek hány lájkja van facen.;)
2016. júl. 30. 13:21
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kéne ilyen felszínes bunkó fiú. Akkor inkàbb haljak meg egyedül:c
2016. júl. 30. 13:22
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát kedves kérdező, ahogy végigolvastam a kommentjeidet arra is rájöttem hogy nem csak hülye vagy hanem bunkó is :D Valaki írta hogy nincs face, te meg annyira meglepődtél rajta xd nem tudom hogy ez téged miért zavar :D Veled ellentétben neki van élete, neked meg csak a facen van ahol bárkinek kiadhatod magad. Nem tudom miből gondolod az hogy bármit is számít az hogy hány like van a képeden. Max az olyan lányoknál számít akik Olyanok mint te, ami szintén gáz. "Alekoszos" csoportban XD nagyon gáz vagy, ugye tudod? Én a helyedben törölném ez a kérdést, fognék egy ásót, és elásnám magam a kertben. 16/l

Első voltam :D

2016. júl. 31. 11:54
 35/49 A kérdező kommentje:
utolsó: na de szerintem aki így gondolkozik erről mint te az nem lehet szép lány, és gyűlöl mindenkit mert csúnya és ezért gondolkozik így a facebukról
2016. júl. 31. 15:04
 36/49 anonim ***** válasza:
Hát Figyelj valakinek csúnya vagyok valakinek szép :D te se tudod én hogy nézek ki és én se azt hogy te :D erről Ennyit :D lehet hogy neked van 150 like a képeden,de attól még nem biztos hogy jól is nézel ki ;) kinek mi :D
2016. júl. 31. 16:11
 37/49 anonim ***** válasza:
Jah amúgy senkit nem gyűlölök, csak azt aki okot ad rá :D miért gyűlölnék Mindenkit? xD
2016. júl. 31. 16:12
 38/49 anonim ***** válasza:
Akkor itt mindenki csúnya és gyűlölködő? Mert elég sokan így gondolkodnak.
2016. júl. 31. 16:25
 39/49 Anonymus0123456789 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Láttam hogy írtad válaszba, hogy azt a lányt akinek több lájk van a képein, azt biztos érdekli. Bocsi, ki kell hogy ábrándítsalak, mert nem így. Nekem nincsenek Alekoszos (xd) csoportok, amiből majd jön néhány lájk, összesen 650 ismerősöm van és 150-200 lájk a képeimen... Én nem fog érdekelni, hogy a fiúnak 20 vagy 10000 lájk van a képein, mert csak az fog érdekelni, hogy maga srác, milyen tulajdonságú és nekem szimpi e.
2016. aug. 3. 16:33
 40/49 Anonymus0123456789 ***** válasza:

Utolsó vagyok. *15/L

És a barátomat sem az érdekli hány lájk van a képeimen.. Neki pl.: nincs is facéja.. Na akkor ezen is lepődj meg xDD

2016. aug. 3. 16:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!