Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baratnőm szerint a zsíros haj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm szerint a zsíros haj nem koszos, szerintetek?

Figyelt kérdés
Ja és lehet-e jövők?

2016. jún. 16. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az alsó mondatot nem értem.

DE igen; én már kb egy éve nem mostam hajat. Ki akartam próbálni, mert olvastam egy emberről, aki 17 ÉVE nem mosott hajat, sőt valami speciális fodrászatot nyitott hajmosás nélkül élő embereknek.

A hajmosás nélküliség nem fésülködés, vagy hajkefélés nélkül élést jelent.

Ugyanúgy fésülködöm, kefélem is a hajam, és legalább naponta egyszer ecetes vízzel spriccelt kefével.

Én nem érzem a különbséget, azon kívül, hogy nem viszket a fejbőröm, mint -gondolom a samponoktól- szokott. Az első néhány hét nagyon furcsa volt, mert hozzászoktam előtte a hajmosás utáni illathoz, de már nem hiányzik. Az ecetszag nem zavar szerencsére. De el voltam készülve rá, hogy ha zavar, akkor valamilyen illóolajból teszek hozzá egy-egy cseppet.

Nem tudom, de nekem nem is zsíros a hajam, lehet, hogy az ecet leoldja? De nem hiszem, hogy a zsíros haj koszos is lenne. Hiszen vannak csoportok, akik olajjal kenik, tisztítják a hajukat, nem? És akkor nekik meg nem zsíros, hanem olajos, és szép fényes az olajtól. Nekik tetszik, hozzájuk illik is.

2016. jún. 29. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!