Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a hátam mögött akarják megtudni a csajok van-e barátnőm? Miért nem jön oda hozzám egy se megkérdezni?
Olyan "hírek" jutnak el hozzám hogy egy csomó csaj (már kb 10-ről tudok) mindenáron azt akarja megtudni van-e barátnőm, milyen csajok jönnek be nekem.
De mindezt a hátam mögött a "haverom haverjának a haverjától", szóval még véletlenül se szemtől szembe.
És megy a fácsén a találgatás hogy "láttak-e már engem valakivel" meg olyan csaj is akad aki állítólag tudja rólam hogy a fiúkat szeretem... mert mi okból ne lenne barátnőm (más oka nem is lehet ugye-tyúkagy...)
A kérdésem annyi: ez a rakat liba aki lassan magánnyomozót fogad hogy kiderítse van-e csajom meg milyen az ideálom-miért nem jön oda hozzám? Te ferikém van barátnőd?
Mi lenne ha engem kérdezne meg? Mit gondol-előkapnék egy stukkert és lelőném???
Nem mondok én nekik semmit se.
Amíg nem méltat arra hogy face to face kérdezzen tőlem egyenesen addig levegők ezek a libák számomra.
Gebedjenek meg utánam.
Nem engem érdekelnek ők, hanem fordítva.
Van szája tud beszélni.
"s logikusabb mod a valasz megszerzesere."
Ja és nem szerezték meg a választ. Senki se tudhatja van-e barátnőm. Az hogy a suliban meg környékén senki se látott még csajjal az semmit se jelent. Attól még háremem is lehetne.
"Mert felnek, "
Na de mitől? Tőlem?
165 cm 55 kg. Tőlem?
Jaj hát naiv vagy te....
Méghogy érettség...
Bátyámmal hasonló eset történt a munkahelyén pedig ott felnőttek vannak bőven 20 felett....
nesze neked érettség.
Ott is a libák a háta mögött egymástól akarták megtudni hogy "szerinted van nője"..
Érettség... libák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!