Kitől lehetne pontosan megkérdezni/megtudni hogy 3 gyerek után tb támogatott mellfelvarrás van e?
Szia! Szerintem érdemes lenne nekik írnod: [link] (Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebés Társaság).
Náluk régebben volt jótékonysági program, melynek keretén belül ingyenesen elvégeztek olyan műtétet pl., amely:
„életvitelt nehezítő testi elváltozás, mely esztétikai jellegű műtétet igényel, de az OEP nem támogatja (pl. nagyméretű mell, három, vagy négy gyermek szülése utáni has-, emlőplasztika)”
Vagyis biztos tudják, hogy jelenleg mi a helyzet ezen a téren.
Oep!
3 gyermek utàn has és mellplasztika is igénybe vehető, én úgy tudom. A mellnél a kikötés, hogy 2 méret növelhető az implantàtummal, nem több.
Kedves kérdező!
Megtudtál valamit a témában?
Nekem 3 gyerekem van, és nem lehetett OEP támogatással igénybe venni plasztikai műtétet. Idén év elején érdeklődtem. Ha a BMI indexem változott volna jelentősen (nemcsak terhesség miatt, lehetett volna bármilyen fogyástól), akkor lett volna erre mód (pl. ha 60 kilóról híztam volna 100-ra és onnan visszafogytam volna eredeti méretre.)
Én csak 17 kilót híztam és vissza is fogytam, ez túl kevés az OEP-nek. Azért érdeklődd meg, hátha neked több szerencséd lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!