Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy a kinézetem miatt nem lesz soha barátnőm. Hogyan tudnám ezt elfogadni? 17/f
Bizony, könnyebb siránkozni mint valamit tenni a dolog ellen...
Szia!
Egyáltalán ne fogadd el! Tegyél ellene! Azt mondod a kinézeted miatt sosem lesz barátnőd. Megnéztem a képet ami a linkben szerepelt és egyáltalán nem vagy reménytelen eset! Egyébként is! Lehet ,hogy közhelyesen hangzik,de fontosabb a belbecs ,mint a külcsíny. Szóval nem elég "csak" az ,hogy jól nézz ki! Sokkal fontosabb,hogy megtanulj kedves lenni a lányokkal,bókolni nekik és legyél úriember! Manapság ritkaság az ilyen,de ha ezeket az apróságokat betartod,hidd el egy idő után észreveszed a változást. Az öltözködés terén próbálj ki több stílust is! Találd meg a saját stílusod,öltözzködj úgy ahogy szeretnél,ne próbálj más bőrébe bújni. Ha jön valaki aki szeretni fog,az önmagadért fog szeretni. Fel a fejjel! Egyébként is. Itt a nyár ki is sportolhatod magadat,mert bizony az se hátrány;)
A pillanat, amikor rájössz, hogy te is így nézel ki, és egy rakat barátnőd volt...
Önbizalom. Meg attól függ, hogy a kinézeted mely pontján akarsz változtatni. Közhelyes mind, de azért elmondom:
A) Testalkat: járj el edzeni, úszás, foci, kosárlabda akármi, csak csináld rendszeresen, huzamosabb ideig, illetve válts egészségesebb étkezésre.
B) Pattanások, ilyesmik: legfőképp kerüld a zsíros kajákat (csoki, sült krumpli, ilyesmi), illetve ilyen krémek (hihetetlen, de nekem beváltak).
Egyébként nem csak a külsőn múlik, ha nem vagy bunkó, máris jobb eséllyel indulsz, mint a fiúk 60%-a.
Kitartás.
Üdv: Én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!