Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehetne végre barátnőm?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne végre barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudoom tudom...1001 ilyen kérdés van az oldalon, de hátha elláttok még jobb tanácsokkal.

15éves fiú vagyok.Pár lánynak tetszettem már, de ez sajnos nem volt kölcsönös.Ha meg nekem tetszett valaki akkor annak meg én nem tetszettem.Nemtudom,hogy lehetne több önbizalmam ahhoz , hogy megmondjam a lányoknak,hogy mit érzek irántuk.

2016. jún. 13. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Ezen mi nem tudunk segíteni, magadnak a kis agyadnak kell felfogni hogy nem fog a világ romba dőlni ha megmondod egy lánynak mit érzel. Ha kell a lány, akarod, szereted, tetszik...akkor tenned kell érte! Ezt jegyezd meg!
2016. jún. 13. 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Jobban belegondolva ez a legnagyobb problémám:/ rákéne jönnöm arra amit mondtál.Köszönöm a választ!:)
2016. jún. 13. 21:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd én leszek a barátnőd, most úgy is ráérek
2016. jún. 13. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Ha úgy látod, hogy vmit el szeretnél mondani, akkor elmondod. Ha úgy érzed, hogy nem szeretnéd elmondani, akkor nem mondod. Ilyen egyszerű. Ne gondold, hogy egy 15 éves sráctól azt várják a lányok, hogy az érzelmeiről beszéljen. Egyébként mit kezdenél egy barátnővel? De tényleg... Azért kell, mert "másnak is van, nehogy már te ciki legyél, hogy neked nincs"? Azért kell, hogy a buliban menőzz (ergo ő lenne vmilyen trófeád, kb mint vmi dísz, amit kiteszel a polcra)? 5-10 év múlva (bocsi, tényleg eljön az az idő is; tapasztalat) nem fogod cikinek gondolni a jelenlegi önmagad?

21F

Ui. a szüleidet miért nem mered megkérdezni? És ha megkérdezted őket, miért nem bízol meg a véleményükben? Rosszat akarnak neked? Ők szerinted nem voltak 15 évesek (és szerelmesek), hanem 30 évesnek születtek, és első szavuk az "igen" volt az esküvőjülön?

2016. jún. 13. 21:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Se nem járok buliba, se nem divatból szeretnék.Csak egy lányt akire mindig számíthatok és bármit megtudnék vele beszélni,akivel tölthetném a szabadidőmet,nem pedig a gép előtt ülnék...

Igazad van,hogy korai lenne , de teljesen mást jelent a te korodba a barátnő és az enyémben.Szüleimmel már beszéltem erről,de ott csak az elcsépelt tanácsokat kaptam,ami az ő korukban volt divat.

2016. jún. 13. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!