Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fognak végre leszállni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak végre leszállni rólam?

Figyelt kérdés

Volt egy párkapcsolatom már lassan három éve de még sokan hozzá kötnek amit én nem értek nincs semmi közük,hozzá de csak azért is kérdezgetnek róla.Hogy van biztos,hozzá jöttél meg ilyenek.Miközben már régóta nem is beszélünk őt bezzeg nem csesztetik velem nem tudom miért.Még olyanok is róla faggatnak akikkel beszélőviszonyba se vagyok de azért rákérdeznek.Nyugodtan higgadtan válaszolok,hogy ne lássák,hogy idegesítenek de már nagyon unom.

17/L 17/F

2016. márc. 1. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha nem szólsz rájuk h befejezhetnék akkor még elég sokáig... --Na mivaan kibékültetek? --Beszélgetni szoktatok? ILYEM DUMÁM AGYAMRA MENNEK
2016. márc. 1. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!