Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki, mit tud! Milyen földönkívü...

Ki, mit tud! Milyen földönkívüliek fognak tömegesen leszállni év végén és hova?

Figyelt kérdés
Már feltettem ilyen kérdést Diatornak, de nem lehet egy ember felé kérdést intézni így törőlték, mint őt is. ezért most mindenkitől és tőle is kérdezem ugyanezt ? Mit tudni ?
2012. jún. 24. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
a hosszunyakuk biztosan kuldenek egy zaszloaljat
2012. jún. 24. 20:11
 2/16 anonim ***** válasza:
47%

Minden nagyobb város felett megfognak jelenni, a leszállás lehet hogy kezdetben tárgyalások utján fogják megmondani hogy hol szálnak le. De bizots hogy minden város felett megjelennek és valószinűleg több helyen le is fognak szálni.

A plejádianok, hüllőszerű lények, kétéltűlények, Emberszeűek és még nagyon sok faj fog jönni akiket nem ismerek. Ez a valami ami jönni fog egy szövetség aminek több mint 200000 ezer faj szövetségéből áll.

2012. jún. 24. 23:24
 3/16 Napkiraly ***** válasza:
100%
az aluminiummakik kiszabadulnak az állatkertből
2012. jún. 24. 23:49
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Remélem, hogy jön pár Evok ^^ Imádom az evokokat ^^ FELRÚGNI!!!!
2012. jún. 25. 04:06
 5/16 anonim ***** válasza:
diatornak amugy van uj accountja .
2012. jún. 25. 08:53
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

utolsó én vagyok diator, heranaus voltam most handasus vagyok. Mivel törölnek az oldalról, amit én magam sem értek.

Remélem segítettem.

2012. jún. 25. 10:59
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Felháborítónak tartom hogy olyan értelmes embert, akinek ilyen sok hasznos hozzászólása van mint Diator, aki egy legenda ezen az oldalon, minen ok nélkül törőlték ! Bosszúnk a földönkívüliek képében fog megjelenni.
2012. jún. 25. 11:10
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem jön senki sehova.
2012. jún. 25. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt mondjátok még meg nekem, hogy ha nem jön be ez a december 21, akkor mi lesz a következő időpont a naaaagy megszállásra? :)
2012. jún. 25. 13:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez egyszerű: semmiféle földönkívüliek nem fognak leszállni sehova.
2012. jún. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!