Ki, mit tud! Milyen földönkívüliek fognak tömegesen leszállni év végén és hova?
Figyelt kérdés
Már feltettem ilyen kérdést Diatornak, de nem lehet egy ember felé kérdést intézni így törőlték, mint őt is. ezért most mindenkitől és tőle is kérdezem ugyanezt ? Mit tudni ?2012. jún. 24. 20:05
1/16 anonim válasza:
a hosszunyakuk biztosan kuldenek egy zaszloaljat
2/16 anonim válasza:
Minden nagyobb város felett megfognak jelenni, a leszállás lehet hogy kezdetben tárgyalások utján fogják megmondani hogy hol szálnak le. De bizots hogy minden város felett megjelennek és valószinűleg több helyen le is fognak szálni.
A plejádianok, hüllőszerű lények, kétéltűlények, Emberszeűek és még nagyon sok faj fog jönni akiket nem ismerek. Ez a valami ami jönni fog egy szövetség aminek több mint 200000 ezer faj szövetségéből áll.
3/16 Napkiraly válasza:
az aluminiummakik kiszabadulnak az állatkertből
4/16 anonim válasza:
Remélem, hogy jön pár Evok ^^ Imádom az evokokat ^^ FELRÚGNI!!!!
5/16 anonim válasza:
diatornak amugy van uj accountja .
6/16 anonim válasza:
utolsó én vagyok diator, heranaus voltam most handasus vagyok. Mivel törölnek az oldalról, amit én magam sem értek.
Remélem segítettem.
7/16 anonim válasza:
Felháborítónak tartom hogy olyan értelmes embert, akinek ilyen sok hasznos hozzászólása van mint Diator, aki egy legenda ezen az oldalon, minen ok nélkül törőlték ! Bosszúnk a földönkívüliek képében fog megjelenni.
9/16 anonim válasza:
Azt mondjátok még meg nekem, hogy ha nem jön be ez a december 21, akkor mi lesz a következő időpont a naaaagy megszállásra? :)
10/16 anonim válasza:
Ez egyszerű: semmiféle földönkívüliek nem fognak leszállni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!