Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ki, mit tud! Milyen földönkívü...

Ki, mit tud! Milyen földönkívüliek fognak tömegesen leszállni év végén és hova?

Figyelt kérdés
Már feltettem ilyen kérdést Diatornak, de nem lehet egy ember felé kérdést intézni így törőlték, mint őt is. ezért most mindenkitől és tőle is kérdezem ugyanezt ? Mit tudni ?
2012. jún. 24. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt is olvatsm, hogy már a Londoni olimpián lehet ufó leszállás és kitőrhet a világháború, mihelyt lecsökken az emberiség létszáma 500 millió ember alá, rögtön leszállnak az idegenek.
2012. jún. 25. 20:03
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
És ezt a h*lyeséget honnan szedik? Beszéltek velük?
2012. jún. 25. 20:09
 13/16 anonim válasza:
61%

Most úgy őszintén!

?i mit szívtatok?Bár ilyen hatása csak lövős cuccnak van...

Olimpiára jönnek az ufók?Azt nem tudod melyik versenyszámra várható az érkezésük?mert akkor arra viszek magammal I Love Ufo táblát!

Megváltozik a DNSünk?Ez teljesen logikus,az evolúció során kialakult dolgok meg szoktak változni egyik pillanatról a másikra...

Amúgy engem az egészben az zavar a legjobban,hogy nem kapok idén karácsonyi ajándékot és én sem tudok senkinek adni!Várhatna még ez a kipusztulás januárig.

Na hülyeséget félretéve,honnan veszitek ezt a sok baromságot?Jönnek az idegenek?Honnan tudjátok?A kormány bejelenti,hogy jön E.T. és a csatlósai.Elég nagy rá az esély,mert még azt is nagy titokban tartották,hogy nincs már TB.(:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

Nem lesz itt semmiféle világvége!

2012. júl. 5. 11:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy rakat Dalek fog jönni húsvéti tojás képében.
2012. júl. 6. 08:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Vaze, remélem valamikor ezt leírja valaki egy jó kis sci-fi novellában! Ez kuva nagy képzelő erőre vall :D Irigyellek titeket :D
2012. júl. 6. 10:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Elképzelhető hogy lesz valami de azt azért kétlem hogy űrlények támadnának meg minket! handasus ha tényleg űrlények tömkeleg fog jönni én fizetek neked egy űrlény kéjlányt :D De a maja leszármazottak szerint is valami újrakezdődik (Ha a TV nem hazudott)
2012. júl. 10. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!