Igazam van? Nincsenek ide érkező földönkívüliek?
Nagyon belerágtam magamat ebbe az UFÓ témába és bizton állíthatom, hogy talán nem is érkeznek ide az űrből idegenek !
Gondold végig. A világűrben kimondhatatlan messzeségek vannak, a legközelebbi csillag fényévekre van innen és a többbiről még nem is beszéltem és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel ! Amivel is igen lassú az utazás, ráadásúl a test nem bírja ki az állandó utazást a gyorsulást és lassulást. Féregjáratokban pedig a test összepréselődik, tehát ez sem játszik.
Az egyetlen hitelt érdemlően létező földönkívüli faj a Reptíliánok pedig a föld alatt élnek és kifejlődésük a dinoszauruszok korában tőrtént. A kataklizma után hatalmas föld alatti barlangokba, üregekbe és az édesvizi, paradicsomi, pálmafákkal borított antarktiszi oázisokban élnek a Reptoidok, onnan jönnek ide.
Tehát lényegében nem a világűrben kell keresni az idegeneket hanem a föld alatt ?
Ti ufóvadászok nem látjátok a fától az erdőt. Itt vannak az orrotok elött nap, mint nap és még igy sem veszitek őket észre.
Például itt van Kiszel Tünde, ő is egy ufo.
"és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel "
De mi van, ha az ő fényük sokkal gyorsabb, mint a mienk?
"és bizton állíthatom, hogy talán nem is érkeznek ide"
Én is biztosan állíthatom, hogy talán! :-DD
"De mi van, ha az ő fényük sokkal gyorsabb, mint a mienk?"
Na EZ viszont nagyon fáj...... :-)
Pedro
#4-es vagyok
Pedro, pont azért írtam, hogy fájjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!