Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igazam van? Nincsenek ide...

Igazam van? Nincsenek ide érkező földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Nagyon belerágtam magamat ebbe az UFÓ témába és bizton állíthatom, hogy talán nem is érkeznek ide az űrből idegenek !

Gondold végig. A világűrben kimondhatatlan messzeségek vannak, a legközelebbi csillag fényévekre van innen és a többbiről még nem is beszéltem és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel ! Amivel is igen lassú az utazás, ráadásúl a test nem bírja ki az állandó utazást a gyorsulást és lassulást. Féregjáratokban pedig a test összepréselődik, tehát ez sem játszik.

Az egyetlen hitelt érdemlően létező földönkívüli faj a Reptíliánok pedig a föld alatt élnek és kifejlődésük a dinoszauruszok korában tőrtént. A kataklizma után hatalmas föld alatti barlangokba, üregekbe és az édesvizi, paradicsomi, pálmafákkal borított antarktiszi oázisokban élnek a Reptoidok, onnan jönnek ide.

Tehát lényegében nem a világűrben kell keresni az idegeneket hanem a föld alatt ?

2012. jún. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim válasza:
+míg az emberiség azt nem képes megfejteni, hogy mire kell/lehetne használni az agyunk /93-90-70%-át vélemények megoszlanak erről is/ addig nem is nagyon kell az gondolkodni, hogy hogyan lehetne űrhajósat, meg csillagközi rombolót játszani.
2012. jún. 2. 13:10
 42/61 A kérdező kommentje:

Gyakran szokták a szkeptikusok mondani, hogy semmi értelme sincsen leigázni a földet, hiszen tele van az univerzum használható és lakható világokkal, amikor láthatjuk hogy ez nem így van !

A föld áll rendelkezésre. Itt kell élniük az idegeneknek is. A legjelentősebb része a felszín az élővilágnak. Nyílvánvaló hogy kibújnak a földalól a Reptoidok és elárasztják a felszínt.

2012. jún. 2. 20:50
 43/61 anonim ***** válasza:
de eloszor teged esznek meg mer en a 10ediken lakom, nyehehe
2012. jún. 2. 20:54
 44/61 anonim válasza:
oké! ez már csak valami szívatás? :D Nem hiszem el, hogy vannak ekkora dilettánsok :_D ez már akár fizikai fájdalom is lehetne...anyááááám :DDDD
2012. jún. 2. 20:54
 45/61 Shai-Hulud ***** válasza:

"Pedro, ha szaknyelven fogalmaznék, te egy kukkot sem értenél meg belőle, ez jobb lenne ?:D"

Azért próbáld meg, hátha mégis megértem. Abban biztos vagyok, hogy NÁLAD intelligensebb vagyok.

"Már így sem vagy tisztába a tudományterületeket fogalmával és úgy égészében a fizikával,"

Mondjuk NEKEM van egy műszaki diplomám... Veled ellentétben. (Te még a magyar nyelvtant sem ismered...)

"ami nem baj, de nem kellene beleokoskodni a dolgokba !"

Igen, ezzel egyetértek. Úgyhogy ne is tedd!

"Hihetetlen primitív elképzeléseid vannak a világról, nem kellene terjesztened az ostobaságokat, mert sok értetlen de jobb sorsra érdemes egyénre itt a fórumra ráragad."

Igen, BIZTOSAN én... Mint például az alábbi baromságokat:

"Az egyetlen hitelt érdemlően létező földönkívüli faj a Reptíliánok pedig a föld alatt élnek és kifejlődésük a dinoszauruszok korában tőrtént. A kataklizma után hatalmas föld alatti barlangokba, üregekbe és az édesvizi, paradicsomi, pálmafákkal borított antarktiszi oázisokban élnek a Reptoidok, onnan jönnek ide."

Ezt honnan a jó frászkarikából vetted? Mert SEMMILYEN tudományos cikk, leírás, tudósítás, elmélet NEM SZÓL ilyen hülyeségekről. (CSAK TE.)

"Éppen arra gondoltam, hogy ezek a földönkívüliek nem is idegenek, ha érted amit leírtam."

Értem én... Itt fejlődtek ki, tehát ők a nem földönkívüli földönkívüliek... Ez olyan, mint a fából vaskarika. Neked EZT a logikai menetet tanították az egyetemen? NEM HISZEM.

"a fénysebesség a korlát az utazásra és az sem valami gyors. Sajnos azonban az emberi test nem bírja ki ennek a sebességnek a töredkét sem."

HÜLYESÉG. A sebesség növelhető, nem csak a fénysebesség töredékéig. (Bár ha fizikus vagy, akkor fogalmazz pontosan, HÁNY SZÁZALÉKÁIG??? - te mondtad, hogy "Egy értelmes ember ilyen pongyola fogalomalkotást nem ad ki a kezéből." - akkor legyél TE IS pontos!)

Szóval a fizikában, a biológiában SEMMI nem tiltja, hogy a fénysebességet TETSZŐLEGESEN megközelítsük, akár élő szervezettel is. (Ha nem értesz vele egyet, add meg a cáfolatát.)

"fénysebesség közelében már Lorentz kontrakció és idődilatáció következne be, a tömegnövekedséről nem is beszélve. Megnyúlsz métereket és a súlyod akár százezerszerese lesz az eredtinek, szted ezt a tested kibírja ?"

Ha ISMERNÉD a fizikát, akkor TUDNÁD, hogy mindezek bizony már akkor is bekövetkeznek, mikor lemész a boltba :-DD

A sebesség növekedésével ezek a jelenségek csak nagyobbá válnak, de bizony TETSZŐLEGESEN kicsi sebességeknél is léteznek. Az általunk használt sebességek esetén a hatásuk elhanyagolható - ezért is tudjuk használni a newtoni fizikát. (És most NE MONDD, hogy te is ezt állítottad, mert NEM EZT állítottad.)

"Azonban akkora sebességnél, vannak olyan elektrodinamikai anomáliák melyek jelentősek lehetnek !"

Meséld már el, hogy milyen anomáliák lehetnek?? Kíváncsian várom, mert hátha összehozható egy Nobel díjra való! :-DD

"te pedig a kvantummechanikára tértél ki, aminek a sciális relatívitáselmélethez nincsen köze,"

Dehogynincs. Éppen a kvantumtérelmélet a speciális relativitáselmélet egyik igazolása. (Mondjuk ezt egy fizikusnak ILLENÉK tudnia...)

"Vannak elektrodinamikai anomáliák mert lesz az elektronnak és az atomban levő részecskéknek hírtelen relatívisztikus pályamenti komponense is. "

HIRTELEN?????? Nocsak, ez egy új fizikai fogalom? MIKOR lép fel ez a HIRTELEN? Amikor a reptoidok sóhajtanak? :-DD

"nem bírjuk ki a gyorsulásokat és lassulásokat, a vadászpilóta enyhén szolva nem éppen nagy gyorsulásokat bír ki,"

SEMMILYEN követelmény nem mondja, hogy nagy gyorsulásokra van szükség. Kicsi (de sokáig tartó) gyorsulással is el lehet érni igen nagy sebességeket. (Ezt egy fizikus SZINTÉN tudja.)

"Pontosan fénysebességnél csaknem végtelen lenne a tömegünk ! "

Nem. PONTOSAN fénysebességnél PONTOSAN végtelen lenne a tömegünk. Ezért is nem tudjuk elérni.

"gondolj a relatívisztikus tömegnövekedésre, ami már a fénysebeség háromnegyedénél is elég sok lenne !

A relativisztikus tömeg az M = m * 1/√(1-v^2/c^2) képlettel számítható. Eszerint 300.000 km/s-os (közelítő) fénysebességgel, és annak 3/4-ével számolva a relatív tömeg az eredetinek 1,51185....-szerese, azaz kb. másfélszerese lenne.

"Szétesnének a sejtjeid mert nem bírnák ki ! "

Hát ettől aztán nem.

Ez még átlagember számára is simán kibírható. (Egy fizikusnak ezt lazán KI KELLENE SZÁMOLNIA, nem pedig hülyeségeket írnia.)

"de akkor nekik egy olyan űrhajóval kell közlekedni, amely egy amolyan plazmamezőben van és védi. "

Na EZ például egy akkora baromság, ami ALAPVETŐEN bizonyítja, hogy közöd nincs a felsőbb fizikához!

A plazma SZERINTED micsoda?

MIBŐL VAN???

TE.... Fizikus.... Na persze. :-)

"Másik univerzum alatt Én nem biológiai egyedeket értettem, hanem nem szén alapú, sejt nélküli lényeket,"

Hát mit mondjak, szerintem biológusnak sem válnál be, viszont ahhoz nem igazán értek, ezért ebben csak a magánvéleményem amit mondok...

"Pillanatnyilag az egyetlen kimutatott és létező faj alattunk a Reptoidok."

Add meg légy kedves annak a TUDOMÁNYOS MŰNEK az elérhetőségét, amely a reptoidok kimutatásával foglalkozik!

"Ez egy hüllőszerű faj, roppant intelligensek az emberhez képest !"

És tulajdonképpen ők uralják a Földet, csak meghagynak minket abban a tévhitben, hogy mi vagyunk a tápláléklánc csúcsa, ugye?

"Az orosz mérnökök már találkoztak vele és elhiheted nekem, nem volt humoros !"

Én is találkoztam már orosz mérnökökkel, de szerintem egész humoros volt... :-)

"Be is falazták a talapzatot."

És egy ennyire intelligens fajnak problémát jelent egy kis beton???? :-DDD

Na de mindegy is, csak felhívom a figyelmedet, hogy ha fizikusnak akarsz látszani, akkor mikre kellene figyelned... Mert MINDADDIG, míg fizikai képtelenségekkel kevered az egyébként nem teljesen alaptalan, fizikából vett ötleteidet, nem vagy hiteles.

És amíg reptoidokról hadoválsz, addig ne is várd el, hogy BÁRKI, akinek tudományos képzettsége van, az komolyan vegyen téged - mert NEM FOG.

"Gyakran szokták a szkeptikusok mondani, hogy semmi értelme sincsen leigázni a földet, hiszen tele van az univerzum használható és lakható világokkal, amikor láthatjuk hogy ez nem így van ! "

Láthatjuk??? Ugyan hogyan? Mivel? A jelenlegi műszereinkkel éppen csak az orrunk hegyéig látunk, azt is csak homályosan!

Azt, hogy a Világegyetem "tele van" Föld-típusú bolygókkal, elméleti számításokkal következtették. De LÁTNI bizony még nem sokat látunk. (Ezt egy fizikusnak SZINTÉN tudnia kellene.)

"A föld áll rendelkezésre. Itt kell élniük az idegeneknek is. "

Ja, értem. Szóval ha nincs más bolygó, akkor itt fejlődtek ki a "földönkívüliek", mert azoknak aztán LÉTEZNIÜK KELL, ha a fene fenét eszik is... De mondd csak, akkor mitől is földönkívüliek - ha tulajdonképpen egy földi létforma?

"Nyílvánvaló hogy kibújnak a földalól a Reptoidok és elárasztják a felszínt."

Ja. Kibújnak. Ezek szerint mégis széttörték azt a kis falazást, amivel az orosz tudósok elzárták őket. :-)

Ennyi hülyeséget egy rakáson ritkán lehet olvasni!

Pedro

2012. jún. 2. 21:03
 46/61 anonim ***** válasza:
Ha igaz ez a hablaty baromság, amit a kérdező írogat, akkor az egy földi állatfajról szól, amit nem ismerünk még eléggé. Ennyi.
2012. jún. 2. 22:05
 47/61 A kérdező kommentje:

Pedró, kár volt összeokoskodnod megint egy halom sületlenséget, mert ezzel csak félreviszed a témát és elfeded az értékes mondanivalót ! Inkább írd meg priviben, ott rendezzük le a vitás kérdéseket, mert ez nem tartozik a lényeghez.

Nem értenéd meg a szaknyelvet, mert elemi fogalmakkal sem vagy tisztában, azt sem tudod hogy melyik relatívitás elmélet mit takar. Én közérthető ismertetterjesztő stílusban fogalmazok, hogy a minél szélesebb nagyközönséghez eljusson.

A Reptoidokról nagyon sok cikk szól ! Tudományos is, ott vannak a discovery channelen és még számtalan,melyeket időnként belinkelnek ide kérdésben, nem szeretném ismét már sokadszorra idelinkelni !

Földönkívülieknek azért nevezem azokat az UFÓkat és lényeket, mert ez a legpontosabb gyűjtőfogalom rája ! Ez írja le a legjobban, így mindenki tudja hogy miről van szó. Ezt értened kellene.

Fénysebességet megközelíthetjük élő szervezettel ahogyan felületesen fogalmaztál, Én nem ezt írtam le, hanem hogy : anélkül nem hogy túlkélénk ! Tudod ez azt jelenti, hogy lefagyaszthatod magad biológia akadálya nincsen, csak meghalsz.

A Lorentz kontrakció, idődilatáció és relatívisztikus tömegnövekedés, bizony nem következik be ha lemész a boltba :xD Ezen jót kacagtam !! Köszi :XD Ezt el kellene mondanod egy diplomás természettudományos képzettségűnek is, úgy hogy közben látod az arcát is !

Ezek relatívisztikus hatások ! Tudod mi az ? Nem :D Az hogy csak fénysebesség közeli sebességnél lépnek fel. Valójában persze akármekkora nullától különböző sebességnél fellép egy olyan pici elméleti hatás ami 1 milliomod része az eredetinek, tehát mérés határon belül van, kimutathatatlan, észlelhetetlen. Nincsen ilyen hatás csak fénysebesség közelében !

Fénysebességhez közel mozgó embernél az atomjainak is lesznek relatívisztikus tömegnövekedése, és ez vonatkozik az elektromágneses mezőre is.

Sokáig tartó gyorsulással irrgalmatlan lassú lenne c-re felgyorsúlni.

""Pontosan fénysebességnél csaknem végtelen lenne a tömegünk ! "

Nem. PONTOSAN fénysebességnél PONTOSAN végtelen lenne a tömegünk. Ezért is nem tudjuk elérni."

Fénysebességnél pontosan végtelen lenne a tömegünk elméletben, de ugye azt te is tudod, hogy a végtelen mint fogalom nem létezik a fizikában és a valóságban sem ! :D Roppant nagy lenne a tömegünk és a fénysebességhez közeledbe egyre nagyobb ! Ha háromnegyeddel közelítjük meg a fénysebességet az kevés lenne, de már 9/10-ed c-nél irgalmatlan nagy tömegünk lenne és egyéb leírt anomáliák.

Számóld ki hogy infinizezimálisan megközelítve a fénysebességet mekkora lenne ez az anomális és gondold végig hogy a sejtfalad kibírja-e ezt.

Lényeg az hogy védőréteget kell találniuk az ide érkező biológiai egyedek, hogy ne a mi univerzumunk fizikai sajátságaiban legyenek hanem a sajátjukban, amolyan saját téridőt kell csatolnuik az univerzumunkhoz és abban lennének, ennek a hiperhatárfelülete lenne plazma vagy ahhoz hasonló kaotikus statisztikai réteg.

Másik lehetőség az, hogy nem szén vagy szilícium alapú élet jön ide. Nem biológiai formában élnek. Létrehozzák a tudatukat és lelküket egy más anyagi vagy inkább energiai formában ! Pl az intelligens plazmagömbök vagy slenderman pont ilyen lények. Ekkor nem szükséges űrhajó az utazáshoz, egyből át tudnak szelni univerzumokat porbléma nélkül ezzel a nem biológiai testükkel. Persze ehhez roppant fejlettnek kell lenni, mi kb évmilliárdok alatt jutnánk el oda.

Reptoidokkal így kiomondottam nem foglalkoznak tudódok, hanem régészeti formában az ősi kultúrák esetében szoktak feltárásokon leleteket találni és így jutnak el a Reptoidokig, de nevezik őket Reptíliánoknak, Annunakiknak, Ősöknek, Isteneknek is.

Szibériai szovjet tudósok mélyfúráson találkoztak Reptoidokkal ! Megfúrtak ugyanis egy bázist ! Te is elolvashatod. Beütöd a keresőbe hogy szibéria a pokol hangjai. És szelektálhatsz a találatok között a saját tudományos forrásnak gondolt igényeid szerint.

"És egy ennyire intelligens fajnak problémát jelent egy kis beton???? :-DDD "

Nem ! De ezt az oroszok nem tudták.. ők nem voltak olyan intelligensek mint a Reptoidok. Láthatod hogy bírtokolnak hologramm kivetítő rendszert is az idegenek a föld alatt. Cousteu is célzott a föld alatt rejlő idegenekre és találni mélyen az óceánfenék alatt olyan növényeket akiknek nem kellene ott lenniük a mai biológia szerint, mert nincsen tápanyag. Ezek szerint van, mert élnek alattunk.

""Gyakran szokták a szkeptikusok mondani, hogy semmi értelme sincsen leigázni a földet, hiszen tele van az univerzum használható és lakható "világokkal, amikor láthatjuk hogy ez nem így van ! "

Láthatjuk??? Ugyan hogyan? Mivel? A jelenlegi műszereinkkel éppen csak az orrunk hegyéig látunk, azt is csak homályosan!

Azt, hogy a Világegyetem "tele van" Föld-típusú bolygókkal, elméleti számításokkal következtették. De LÁTNI bizony még nem sokat látunk. (Ezt egy fizikusnak SZINTÉN tudnia kellene.) "

Ezen szintén csak nevetni tudok ! :d Azt írtam le, hogy "használható és lakható világokkal" ebben a használahtó azt jelenti, hogy rendelkezésre áll. Sajnos mivel éppen azt írtuk, hogy nem tudnak utazni az idegenek valamint a föld alatt élő Reptoidok, így ha létezik egy paradicsom a legközelebbi naprendszerben pl akkor az már nem jöhet számításba. Érted remélem :D Fogalomzavarban vagy. Az más kérdés, hogy csekély az élet kialakulására az esélky, de ez egy másik téma.

Egyáltalánnem vagy nálam semmilyen tekintetben kicsit sem intelligensebb, mert én egyrészt nem kontárkodok más tudományterületekbe bele, másrészt nincsenek fogalomtévesztéseim. Ehhez a műszaki diploma nem jó, mert nem fedi le, így nem vagy előnyben veled szemben. ide a fizikusi diplomám kell. Nem akartam ezt elmondani, de te voltál nagyképű.

2012. jún. 2. 22:53
 48/61 A kérdező kommentje:

De még akkoris végtelen energia kellene elméletben ahhoz hogy felgyorsítsuk az űrhajót fénysebességre és kérlek szépen a fénysebességen való utazás is lassú, számólj utána !

"Ha igaz ez a hablaty baromság, amit a kérdező írogat, akkor az egy földi állatfajról szól, amit nem ismerünk még eléggé. Ennyi."

Nem nevezném a Reptoidokat állatoknak :D.

2012. jún. 2. 22:55
 49/61 anonim ***** válasza:
2012. jún. 2. 23:06
 50/61 A kérdező kommentje:

jól van most nézzük a realitást és most kérem hogy az a kedves fórumozó is figyeljen ide, aki eddig csak nevetett ! Köszi a linket.

Lényeg az, hogy a szovjetmérnökök fúrtak le a földbe és ekkor találtak egy Reptoid bázist, aminek éles határa amolyan fala volt. Tőrtént mindez a szocializmusban ! Ahol tervgazdálkodás volt és sztachanovizmus. Ott meg kellett csinálni a munkát és meg is csináltatták az emberrel és nem mondhatjuk azt sem hogy ezo hívők voltak, mert ott szín materialista embert vettek fel egyetemre is és ott tovább írtották a ezotérikus látásmódot, azaz nem 404-féle ufóhívőkről volt szó. Minden csoportban volt káder és besúgó, akik simán jelentették ha szabotálnak, szóval nem lehetett kec mec. Mindezek ellenére tőrént meg a dolog ! Gondold végig, elképesztő az eset minden részletben. A Reptoidok is ilyen sok kis apró felfedezésből állnak össze.

2012. jún. 2. 23:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!