Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igazam van? Nincsenek ide...

Igazam van? Nincsenek ide érkező földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Nagyon belerágtam magamat ebbe az UFÓ témába és bizton állíthatom, hogy talán nem is érkeznek ide az űrből idegenek !

Gondold végig. A világűrben kimondhatatlan messzeségek vannak, a legközelebbi csillag fényévekre van innen és a többbiről még nem is beszéltem és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel ! Amivel is igen lassú az utazás, ráadásúl a test nem bírja ki az állandó utazást a gyorsulást és lassulást. Féregjáratokban pedig a test összepréselődik, tehát ez sem játszik.

Az egyetlen hitelt érdemlően létező földönkívüli faj a Reptíliánok pedig a föld alatt élnek és kifejlődésük a dinoszauruszok korában tőrtént. A kataklizma után hatalmas föld alatti barlangokba, üregekbe és az édesvizi, paradicsomi, pálmafákkal borított antarktiszi oázisokban élnek a Reptoidok, onnan jönnek ide.

Tehát lényegében nem a világűrben kell keresni az idegeneket hanem a föld alatt ?

2012. jún. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 A kérdező kommentje:
Nem szükséges Pedro :) Fizikus vagyok. Azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy végtelen energia szükséges egy anyagi test fénysebességre való felgyorsításához !
2012. jún. 1. 23:52
 32/61 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Márhogy TE mint fizikus..... Ne kacagtass már késő este!

Ja, igen, mint Egely György, ugye? :-DD

Nem tudom elképzelni, hogy valaki a Tiedhez hasonló képzelgésekkel elvégezte volna a TTK-t. Már csak azért sem, mert az egész fogalmazásmódod BAROMIRA messze áll attól a szakzsargontól, amit a természettudományos végzettségű emberek az évek során magukra szednek.

Valamennyi fizikai ismereted van, de az egy reál diplomás szintjét (gy.k.: mérnök) sem éri el. De nem baj. A te dolgod, hogy mit állítasz magadról - csak rossz helyen teszed. Nekem ugyanis nem tudod beadni.

De végülis ez is mindegy, tulajdonképpen azt mondasz magadról amit akarsz... De ne sértődj meg, hogy nem tudok hinni neked.

Pedro

2012. jún. 2. 00:10
 33/61 A kérdező kommentje:

Pedro, ha szaknyelven fogalmaznék, te egy kukkot sem értenél meg belőle, ez jobb lenne ?:D Már így sem vagy tisztába a tudományterületeket fogalmával és úgy égészében a fizikával, ami nem baj, de nem kellene beleokoskodni a dolgokba !

Hihetetlen primitív elképzeléseid vannak a világról, nem kellene terjesztened az ostobaságokat, mert sok értetlen de jobb sorsra érdemes egyénre itt a fórumra ráragad.

2012. jún. 2. 00:42
 34/61 anonim ***** válasza:
Vannak olyan intelligensek hogy ne jöjjenek erre a mocskos helyre,de még a közelünkbe se
2012. jún. 2. 01:44
 35/61 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem is az az elképzelésem hogy az idegeneket, itt alattunk kell keresni.
2012. jún. 2. 01:52
 36/61 anonim ***** válasza:

Szerintem túl sok filmet nézel kicsi fiú/lány, inkább estefelé feküdj le időben, vagy hasznos tevékenységgel töltsd az időt....

Höh... méghogy a reptilliánok a föld alatt oázisokban. Berosálok.

2012. jún. 2. 09:24
 37/61 anonim ***** válasza:

Folyamatosan érkeznek ide az ufók.!!!

Sok lény érkezik.

2012. jún. 2. 09:47
 38/61 anonim ***** válasza:
a világűr átutazásával nem is jöhetnek ide. nyilván olyan tértechnológiai fejlettségük van, amivel kiléphetnek a térből is időből (van saját téridőforrásuk) és ott jelennek meg a térben, ahol akarnak. persze ez eszméletlen nagy pontosságot igényel, amit mi még fel sem foghatunk, hisz először magát a technikát kellene megismernünk.
2012. jún. 2. 12:51
 39/61 anonim válasza:

Ideérkező földönkívüliek miért ne lennének? Amit te leírsz az mind a földre, emberekre, emberi tudásra vonatkozik. Kezdjük ott, hogy számtalan elmélet amúgy is megbukott mostanság, amit eddig pedig szilárdan állítottak...ez még számtalanszor elő fog fordulni. De az, hogy az emberiség tudása jelenleg nem tart azon a szintén, hogy elérje a csillagok közti utazást, nem jelenti azt, hogy más lények nem jöhetnének a földre. Amit felsorolsz az mind az emberi testre vonatkozik, egy földönkívüli lény sejtösszetétele/mindene abszolút de teljesen eltérő lehet, ergo nem azonos feltételek érvényesülnek rá mint ránk.

"Gondold végig. A világűrben kimondhatatlan messzeségek vannak, a legközelebbi csillag fényévekre van innen és a többbiről még nem is beszéltem és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel ! Amivel is igen lassú az utazás, ráadásúl a test nem bírja ki az állandó utazást a gyorsulást és lassulást. Féregjáratokban pedig a test összepréselődik, tehát ez sem játszik. "

ennek szinted mi köze ahhoz, hogy egy földönkívüli nem látogathatja a bolygót? Amit leírtál az az, hogy az emberi faj jelenleg miért nem képes űrbéli távolságok megtételére, de ezt is csak nagyon nagy vonalakban.

Tehát fizikus abszolút nem lehetsz,- maximum csak szeretnél,- ha már egy értelmes megfogalmazást sem vagy képes kiadni a kezeid közül.

2012. jún. 2. 12:58
 40/61 anonim válasza:
*Földre
2012. jún. 2. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!