Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Igazam van? Nincsenek ide...

Igazam van? Nincsenek ide érkező földönkívüliek?

Figyelt kérdés

Nagyon belerágtam magamat ebbe az UFÓ témába és bizton állíthatom, hogy talán nem is érkeznek ide az űrből idegenek !

Gondold végig. A világűrben kimondhatatlan messzeségek vannak, a legközelebbi csillag fényévekre van innen és a többbiről még nem is beszéltem és nem lehet nagy sebességekkel utazni, maximum fénysebességgel ! Amivel is igen lassú az utazás, ráadásúl a test nem bírja ki az állandó utazást a gyorsulást és lassulást. Féregjáratokban pedig a test összepréselődik, tehát ez sem játszik.

Az egyetlen hitelt érdemlően létező földönkívüli faj a Reptíliánok pedig a föld alatt élnek és kifejlődésük a dinoszauruszok korában tőrtént. A kataklizma után hatalmas föld alatti barlangokba, üregekbe és az édesvizi, paradicsomi, pálmafákkal borított antarktiszi oázisokban élnek a Reptoidok, onnan jönnek ide.

Tehát lényegében nem a világűrben kell keresni az idegeneket hanem a föld alatt ?

2012. jún. 1. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 Napéjegyenlőség ***** válasza:

A linkelt oldalról kiderült számomra, hogy az embereknek van tökük, a gyíkarcoknak meg halvány.

A kérdésre pedig megtaláltam a választ az előző hozzászólásban:

" A szilúrok a filmeken kívül több könyvben és hangjátékban is szerepeltek."

Konklúzió: léteznek. //de el ne mond senkinek, hogy tévedtél//

2012. jún. 8. 07:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!