Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen belső tulajdonságok fognak megy egy fiúban?
Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 21:09
2/9 anonim válasza:
en szeretem ha egy fiu kedves , es megkerdezi hogy vagyok tehat erdeklodo, tetszik az is ha egy picit bekepzelt persze ne vigye tulzasba, plusz pont odafogyelo es erzekeny tipus :) nem hiszem hogy sokat tudtam segiteni de remelem tobb mint a semmi:D
3/9 anonim válasza:
Okos, intelligens, vicces, törődő, segítőkész, szarkasztikus, anti-romantikus (nem tudom hogy ez a jó szó, egyáltalán ez szó e:D) öntudatos, céltudatos, nem beképzelt, tájékozott. És persze az, ha ugyanolyan az érdeklődési körünk. Ami az én esetemben sokszor összefüggésben van belső tulajdonsággal is, csak azokat nem igazán tudom leírni rendesen...18l
4/9 anonim válasza:
Intelligens, humoros, kedves, udvarias, hűséges, őszinte. Ezek a tulajdonságok a számomra legfontosabbak.15/l
5/9 anonim válasza:
HUMOROS, határozott, kedves (de nem papucs), magabiztos, intelligens, nyitott, laza
6/9 Sütikee03:') válasza:
Vicces. Engem ez nagyon meg tud fogni. Okos, de ne túlságosan. Legyen olyan kis hülye...pont mint én. Legyen megértő.
7/9 anonim válasza:
értelmes, van szilárd érdeklődési köre, hobbija,, céljai. magabiztos, van humora, figyelmes
8/9 anonim válasza:
Intelligencia és humor. :) Magabiztosság, kedvesség.
9/9 anonim válasza:
Mindez miután látjátok rajta, hogy jó pasi. Belső tulajdonságok szart sem érnek, hogyha nem vonzod be külsőleg a csajt.
Egyedül a jó pasi fogalma térhet el, változó ki mit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!