Mi azok a tulajdonsagok, amik azonnal megfognak titeket egy lanyban/fiuban?
Férfi létemre lányban nyilván a szépség, de kizárólag akkor, ha láthatóan értelmi képességekkel is párosul.
Nemtől függetlenül az, ha egyenlően kezeli a másik felet, és valóban figyel is rá, nemcsak a saját dolgait szajkózza. A nyitott, értelmes, respektáló személyiséget, aki nem riad meg a filozófiai témázástól.
ha humoros, vicces, kedves,ugyanakkor egy kicsit makacs. :) ha már az egyik megvan benne, akkor az csak jó pontot kap nálam! :)
13/l
Szép,csinos,kedves,nem várom el, hogy zseni legyen, de a hülyéket nem szeretem,, legyen humora, ezek a legfőbbek:)
15/F
Nem tudom. Komolyan mondom, totál nem tudom. Eddig olyan emberekbe szerettem bele néhány év alatt, akik jóformán semmiben nem hasonlítottak egymásra. Nekem nagyon-nagyon függ az élethelyzettől is, nemcsak a kinézetétől/tulajdonságaitól.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!