Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk milyen csajt szeretnétek ha megválogathatnátok? Mik azok a tulajdonságok amik nagyon megfognak egy lányban?
Legyen ronda, nagydarab, kövér, bunkó, büdös. Akkor nem kell féltékenynek lennem.
Na jó, csak vicceztem :)
Ágyban kurv@, kedves, megértő, legyen véleménye, és álljon ki amellett, ragaszkodó, hűséges. A szemeit megpillantva felejtsem el minden gondom, emellé egy szép mosoly, és más nem is kell. Hogy érezhessem, hogy én adom neki a biztonságot, legyen alacsonyabb nálam, és vékony, de ugyanakkor nőies.
Milyet szeretnék???
1-Lehessen vele hülyülni, de ugyanakkor tudjon kellően komoly is lenni!
2-Ne legyen olyan tucatcsaj, aki mindenkire rámászik, ha megtetszik neki, valamint ne feküdjön össze fűvel-fával..
3-Szeresse a gyerekeket.(ez egyébként valamennyire arra utal, hogy tud ő komoly is lenni, és felelősségteljes) .
4-Szeresse ha szeretgetem(pl simogatom a zarcát, combját, derekát, szeressen hozzám bújni.
5-Legen tartása! Merjen szembeszállni akár velem is vitáknál.
6-Szwex terén pedig legyen kicsit bevállalós.
Na hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos lenne még...
Na ha ezek megvanak akkor szerintem megaláltam számomra a főnyereményt, de kib@szott ritkaság már az ilyen!(aki kívül-belül szép)
ja és nem szeretem a gyerekeket
hát nem én vagyok álmaid nője :D
Hát előző pofáraesésem után csak azt tudom mondani, hogy semmiben se hasonlítson az előzőre.
Ezenkívül pedig legyen művelt, ne legyen túl kommersz az ízlése, legyen elegáns, stílusos és kultúrált.
És a legfontosabb, hogy ha bajok vannak, akkor ne mondja azt, hogy "most erről ne beszéljünk, mert fáradtvagyok/nincsidőm/menstruálok".
Legyen empatikus, tudjon megbocsájtani és bocsánatot is kérni. Ne legyen túl nagy egója és büszkesége.
Az egészben az a vicces, hogy ilyen nő nem létezik. :P
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!