Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki, hogy 19 évesen még nem volt barátnőm?
Valahogy még nem sikerült olyan lányt találnom akivel jól kijönnék és hasonló érdeklődési körünk lenne. Aki szóbajöhetett volna, az pedig sajnos foglalt volt.
Mekkora hátrány az egy lánynál, ha még "kezdő" vagyok ezen a téren?
nekem se volt17/f
bár nagyon nem is találtam olyan elcseszet csajt mint én:'D
Barátként persze van 1-2 akivel nagyon jól kijövök, de mint írtam, sajnos lekéstem :/
Az mai "díszkapcsolatok" pedig valahogy sosem érdekeltek, hogy "csak úgy" legyen valakim.
Szerintem ez nem zavarja őket, sőt nem is foglalkoznak vele, vagy még lehet hogy örülnek is neki. Persze ha az ilyen divatcicák érdekelnek, akkor ők ezt is divatszemmel nézik, és hát 10 évesen már divat nem szűznek lenni meg ilyenek, de ha normális csajhoz mész, az szerintem örülni fog ennek, vagy legalábbis nem fogja zavarni. Először is, ha jól csinálod a dolgokat, élvezi a veled eltöltött időt, akkor ugyan mit számítana neki? Ettől nem fog furábban nézni rád. A lényeg, hogy érezze jól magát melletted, szórakoztasd, stb, és eszébe se fog jutni ez a dolog.
20/f
Mondjuk az ismerkedés sem az erősségem, azért igyekszem :D
Normálisnak tartom magam, de valahogy nem jön össze :(
Nem vagyok egy felvágós, páwa, se nagyzoló barom aki megveszi a legszarabb BMW-t, csak hogy villogjon vele :D
Bár sokaknak az jön be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!