Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki hogy 16 évesen nem volt még barátnőm és nem csókolóztam még?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 18:22
1/11 anonim válasza:
Nem ciki en is 16 eves vagyok es nekem sem volt meg baratom es meg nem is csokoloztam szoval nem ciki szerintem
2/11 anonim válasza:
Hány ilyen kérdést akartok még kiírni?
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) 2.nak pedig: ahányat akarunk
2016. febr. 14. 18:32
4/11 anonim válasza:
Már unalmas,számtalanszor el lehet mondva,hogy nem ciki miért kell mindig 41564566 ilyen kérdést feltenni?
5/11 anonim válasza:
Csak azok szerint nem ciki, akik ugyanebben a cipőben járnak, ja meg akik sajnálnak emiatt...
6/11 anonim válasza:
Neeem. En 15 eves vagyok es meg nekem se volt baratom...
15/L
7/11 anonim válasza:
15éves srác vagyok,még (még!) énse báttya. :)
De most akarok felszedni egy csajt majd,és már frissítem a ruhatáram,meg stílusomat reformálom! Hamarosan kész leszek rá,am nem ciki,miért lenne az? :D Sok sikert mindkettőnknek :)
8/11 anonim válasza:
Ja és ciki,nem ciki? Kit érdekel más?! Neked legyen jó,elsősorban magadnak legyél jó pasi! :D
9/11 TamaraTT válasza:
Szerintem nem ciki. A lényeg, hogy olyan párt találj, akitvigazán szeretsz.
10/11 anonim válasza:
Nem :) és ne siesd el mert aztán megbanhatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!