Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen még nem csókolóztam. Nagyon ciki ez?
Egyáltalán nem gáz szerintem :)
Azzal meg ne foglalkozz hogy másoknak már van valakije, nem másokkal kell foglalkozni, és neked is eljön az idő amikor lesz :)
Hey!!!!
"nem mondanám magam valami szépnek"
Megértem mit érzel, de ez nem így van, van akinek szép vagy. Van aki ugyan ezzel a problémával küzd, ne a kockahasú izompasikat várd, akik úgy néznek ki, mint a modellek, mert az soha nem lesz.
"van rajtam pár kiló felesleg is (próbálok ezen változtatni)"
Változtathatsz, de ne drasztikusan. Amúgy is van, aki így is elfogad, de a saját magadhoz mértan kell keresned, s nem magadon felül.
Nem gaz! Nyugi. :-) (raersz. En 19 evesen csokoloztam eloszor es szuz voltam 21 eves koromig. Semmirol nem maradtam le, imadom a szexet :-), es en se tartottam magam szepnek es az en kornyezetemben is sokan elorebb jartak 17 evesen, mint en.)
Ne foglalkozz ezzel, hagyd hogy jojjon elobb egy fiu aki valoban erdekel fiukent, aztan meg alakul minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!