Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki hogy most lettem 15 éves és nem volt még barátom és még nem is csókolóztam?
15 évesen lett nekem először barátnőm. Egyáltalán nem ciki ez, a szerelem néha megvárat. Valóban igazad van, ne a külsőségek alapján ítélj, ha valaki felkínál egy lehetőséget, élj vele, maximum egy jót elbeszélgettek. Ha meg megtetszik, akkor hajrá. Egyszer élünk, túl rövid ahhoz, hogy dolgokat hagyjunk ki. A barátnőid pedig a tipikus mai tizenévesek, ne legyél séma. Örülj neki, hogy még nincs senki, hidd el, tapasztalat!
18/F
Egyaltalan nem ciki!
Nekem sem volt meg baratom es en 16 eves vagyok nem soka 17 szoval nem ciki es semmirol nem vagy lemaradva.. Es akkor legyen baratod amikor ugy erzed hogy mar fel keszultel ra ha meg ugy gondolod hogy tul gyerek vagy meg ahhoz akkor ne menj bele :) semmit ne azert tegyel mert a baratnoidnek mar az megvolt es nekik mar volt.. Semmit ne masert tegyel ez a te eleted es ne mas befolyasoljon abba hogy mikor legyen baratod.. :) 16/l
Nekem is csak 3 napig volt barátom, vele nem csókolóztam. Úgy éreztem, kéne egy barát, helyes volt, meg kedves, de nem éreztem, hogy ez így jó lenne és szakítottam. És nekem is a nagyon helyesek jönnek be, de természetesen reménytelenül :D
Szóval még időben vagy te is.
16L
Nem baj
Én 18 éves vagyok és fiú és már voltam szerelmes de még nem volt barátnőm
De a mai nőket csak a fiú pénztárcája érdekli... DE van kivétel is!!!!!
Én is most próbálok egy barátnőt ,,szerezni"....
Ne aggódj majd eljön az ideje mindennek egyszer én pl. nem foglalkozok a másik véleményével ilyenekkel kapcsolatban...
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!