Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ciki, hogy 19 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ciki, hogy 19 évesen még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Valahogy még nem sikerült olyan lányt találnom akivel jól kijönnék és hasonló érdeklődési körünk lenne. Aki szóbajöhetett volna, az pedig sajnos foglalt volt.

Mekkora hátrány az egy lánynál, ha még "kezdő" vagyok ezen a téren?

2016. jún. 2. 14:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
esetleg ha van itt olyan lány aki szivesen beszélgetne velem, vagy hasonló cipőben jár, irhat :P
2016. jún. 2. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Én szívesebben lennék egy tapasztalatlan sráccal, mivel én meg tapasztalatlan lány vagyok :D Engem jobban vonzanak az ilyen fiúk 18/L
2016. jún. 2. 16:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Irj üzenetet :)
2016. jún. 2. 16:23
 14/16 anonim válasza:

Úristen! Léteznek még ilyen srácok? :D Most megnyugodtam, azt hittem már mind kihalt. De ez aranyos! (akkor is, ha a fiúk nem szeretik ha aranyosnak hívják őket xd)

19/L

2016. jún. 14. 00:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) esetleg ha van kedved beszélgetni, írhatsz nyugodtan :P
2016. jún. 14. 19:34
 16/16 Bartik Barbara válasza:
Sztem ja
2016. aug. 26. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!