Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, egy reményvesztett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy reményvesztett srácnak lehet még barátnője ebben a világban?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy én próbáltam megváltozni, próbáltam olyan lenni hogy elfogadjanak az emberek, de egyszerűen képtelen vagyok megnyílni akármit is csinálok.. Próbáltam már elhagyni is a földet, de attól is féltem, féltem megtenni a dolgot, féltem hogy azt is rosszul csinálom és csak maradandó egészségkárosodásom lesz. A családom, az egykori "haverjaim" 8-10 éven át folyamatosan elhitették velem, hogy szart se érek, mintha ez lett volna az életcéljuk, amit sikeresen elértek. Mára már csak szimplán leszarnak, mint egy elhasznált kutyát, kib**sznak az utcára, had szenvedje végig az életét egyedül kiverten.. Egy lakásban élek velük(család), de nem létezem számukra.. Nem is érzek irántuk semmit már. Tesóim iránt is alig valamit mostanában. Azóta csak elméletben vannak haverjaim(újak már), de a gyakorlatban ki nem állhatom őket(néha, de tényleg csak nagyon néha jól elröhögcsélünk, de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon), és köztük sincs lány.. Sose volt.. Vannak/voltak csomóan olyan lányok akiknek tetszem, és van köztük olyan aki nekem is bejön. Néz, várja hogy odamenjek, rám mosolyog, köszön, megpróbál elcsábítani, mindent bevet, tényleg nagyon kitartóak, aztán egyre idegesebb, marcangolja magát, hogy mind miatta van, nem is érti az egészet, aztán továbblép.(mert hogy én csak bámulom őket) Még ha a szíve mélyén mindig azt érzi, hogy néha ide kell néznie, már fejben lemondott rólam, amit meg is értek. És az ilyen folyamatok elvesznek megint egy falatot belőlem, hogy nem tudtam semmit sem csinálni. Aztán ott van a másik típus, aki nem jön be. Odajönnek megpróbálnak velem beszélgetni, de nem tudok rá reagálni. Kedvesek, de csak mosolygok rájuk, nem tudnak kihúzni belőlem semmit rólam, mert nem tudok kiadni semmit. Ezeknek nem hiszem hogy bejövök max 1-2nek közülük, de ők kitartóan próbálkoznak ismerkedni. Nem is értem.. Mit tegyek, hogy meg tudjak nyílni akárki előtt?(főleg lányok) Lehet tenni valamit? Hogyan legyek önmagam? Én már tényleg nagyon sok mindennel próbálkoztam, és tényleg próbálkoztam! Könyvek tucatjait olvastam el, edzek(ebbe gyakran elvesztem a motivációm..), próbáltam meg is nyílni pár lánynak, de mind hiába. Volt akire ráírtam, sőt volt olyan lány akivel facebookon évekig beszéltem, de őt meg élőben nem ismertem, távol lakott. Állandóan dicsért, próbált a kedvemben járni, jól elvoltunk, de egyszer vele is összevesztem, nagyon. Volt olyan is akire úgy írtam, mint akivel össze akarok jönni kb 2x volt ilyen, az egyiket nem is ismertem személyesen, ő is rendes volt, de az ország másik felében lakik, a másik csaj meg facen letagadta, hogy előző nap egyáltalán találkoztunk, élőben meg állandóan mosolygott rám, illetve bámult, még köszönt is, meg amikor részeg voltam(azért nem aaaanyira részeg) dumáltam is vele(persze csak részegen), nagyon jól el is voltunk, szórakoztunk, kocsmában elcsocsóztunk, nyomultam rá, és akkor se ellenkezett semmit, sőt ő is sokat nevetett, jól érezte magát.(???ki érti ezt???) Ilyenkor kedvem lett volna tényleg leugrani valahonnan, mert annyira kínosnak éreztem az egészet. Mikor már azt hittem megtört a jég, csak még keményebb lett..:/ Tény és való nagyon furcsán írtam neki, de hát ő volt az első lány akinél éreztem erőt próbálkozni. Bocsi hogy hosszú lett, sokan el se fogják olvasni nyilván.. De ha valaki tudja az orvosságot erre a problémára, nagyon-nagyon hálás lennék, mert én már csak a sötét alagutat vagyok képes meglátni mikor magamba nézek.

19/f

2016. máj. 28. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pszichiáternél voltál már? Lehet tudna segíteni. Nekem ez szociális fóbiának tűnik, bár nem vagyok se pszichiáter, se pszichológus. :)
2016. máj. 28. 18:14
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Az a helyzet, hogy lehet tényleg volt ilyenem. De most már az emberekkel jól el tudok beszélgetni, van 1-1 lány is, akikkel szintén, most már csak az olyan lányokkal nem tudok, akik kicsit, vagy naaagyon szimpatikusak..
2016. máj. 28. 18:23
 13/21 A kérdező kommentje:
mondjuk az jogos, hogy teljesen megnyílni nem tudok az embereknek.. Beszélgetni tudunk, de inkább csak róluk, meg poénkodok, illetve a helyzetről, meg a közelmúltról dumálunk.. Am agyturkászok nem kellenek.:)
2016. máj. 28. 18:26
 14/21 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt mondom, hogy tudod Te, hogy miben kell fejlődnöd, csak azt nem tudod, hogyan.

Hagyd az online dolgokat, ami ott sikeressé tett, az olyan adottság, ami biztos valahogy a való életben is használható.

Keress valami olyan tevékenységet, ahol rengeteg idegen emberrel kell beszélned, és keress valakit, aki segít ebben. Akár nyári munkát, önkéntes munkát is vállalhatsz, elég heti fél napot, mondjuk legyél rendezvényeken koordinátor, és mindenkit Te igazítasz el, mindenkivel Te beszélsz meg mindent... Nagyon nehéz lesz, de ha elkezded csinálni, érezni fogod a javulást.

2016. máj. 29. 11:42
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen igazad van!:D És tényleg azokat kéne csinálnom amit leírtál, érzem belül. Köszi szépen a választ:)
2016. máj. 29. 12:54
 16/21 anonim válasza:
Hát annyira egy cipőben járunk mintha rólam lett volna írva az egész :) szintén 19F , de bizok benne h mindkettőnknek összejönnek majd a dolgok , főleg h mindketten észrevettük h miben nem vagyunk megelégedve magunkkal és min kell változtatni és teszünk is érte ;)
2016. máj. 29. 18:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Az emberek olyannak ismernek amilyennek mutatod magadat az életedben. Teljesen felesleges volt leírnod a Rómeó és Júlia cselekményét kisesszében. Ráadásul jegyet se kapsz rá.
2016. jún. 1. 16:54
 18/21 A kérdező kommentje:

rendben fiam, viszont ha már logikát keresünk az írásokban, akkor elemezzük ki a tiédet is egy kicsit. Oké, tehát nincs önbizalmad, ezért figurázol ki másokat, ezzel próbálva saját magad figyelmét elterelni a saját szerencsétlen életedről, hogy hú ez mennyire nem vágja, pedig ilyen alap:D(na most biztos rázod a fejed, tagadod, pedig normális épeszű ember nem kommentel így másokat mondhatni degradáló stílusban) Másodszor ha zavar a hossza minek olvastad el. Ha nem olvastad el, akkor minek kommentelsz? Ha nincs értelmes mondanivalód megint csak minek kommentelsz? Azt hiszem a te kommented feleslegesebb mint az én "kisesszém":D Illetve ez az oldal arra való, hogy megosszuk azt amit máshol nem tudunk:D

Am csak hogy tudd van akinek van empátiája, illetve esze, és felfogta a dolgot, illetve segített is, továbbá már tárgytalan is a dolog, mert minden meg lett oldva.:D Engem komolyan csak az emberi butaság tud felbosszantani, légyszíves ne nálam éljétek ezt ki. Gondolkozz egy kicsit mielőtt kommentelsz.;)

2016. jún. 1. 17:05
 19/21 A kérdező kommentje:
?*
2016. jún. 1. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Én csak segítő szándékkal írtam, de ezek után ha más is elolvassa a kioktató írásod, biztos hogy nem fog neked segíteni. Nem csodálom, hogy leszarnak téged.

További szép napot!

2016. jún. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!