Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Elfogadnátok így is egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Elfogadnátok így is egy lányt?

Figyelt kérdés
Aki tiniként édesanyja.Megtetszik,nektek a lány de kiderül,hogy van mástól egy gyereke elfogadnátok,vagy keresnétek olyat akinek nincsen?Tinianyukát, 16 éves édesanyára értem.

2016. máj. 23. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mint ember elfogadnám, de nem akarnék vele összejönni
2016. máj. 23. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
ha nem cigány, akkor szerintem igen.
2016. máj. 23. 11:09
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha csinos és normális (pl tanult a felelötlenségéböl!!) akkor igen.
2016. máj. 23. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Ettől függetlenül még szívesen megismerném, aztán majd kiderül, hogy milyen kapcsolatot tudnék vele elképzelni.
2016. máj. 23. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Manapság nem bonyolult megszakítani egy terhességet, ha ennyit nem tudott/akart megtenni, akkor nálam már leírta magát.
2016. máj. 23. 13:17
 6/8 anonim ***** válasza:
84%
Az sok mindentől függne.És nem a gyerek a meghatározó.Én tisztelném amiért meghagyta a gyereke életét.Még akkor is,ha a sajátját tönkre tette.Az abortuszt tiltani kéne.Szerintem tanult a hibájából,és van olyan ember aki életében nem követett el egy NAGY hibát??Nem e szerint kell ítélni.Nem a tettit,hanem a személyét kell nézni.
2016. máj. 23. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
43%

Nem. Semmiképpen nem. Gyereknek gyereke? Nem alkalmas egy gyerek felnevelésére segítség nélkül. És had ne én legyek az, aki segít neki ebben. Majd apuci intézze ezt.

Még jó hogy olyat keresnék akinek NINCS GYEREKE 16 ÉVES KORÁBAN.

2016. máj. 23. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
én elfogadnáma lánytm ég ha terhes vagy van 1 vagy 2 vagy több gyerekem ás apátol,felnevelem vele más gyerkeét is 21/F
2016. jún. 3. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!