Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elfogadnátok így egy lányt?
Figyelt kérdés
Volt egy olyan időszakom amikor bántottam magam.Mára már megbántam és megígértettem magammal,hogy soha többet nem teszek ilyet és azóta sem csinálom és nem is tervezem.Elkövettem egy hibát megbántam és mostanában máshogy probálom megoldani a problémáimat.Szerencsére nem látszanak az önbántalmazás nyomai tehát akinek nem említeném az nem is jönne rá. Ti eltudnátok így fogadni egy csajszit?2016. márc. 29. 21:29
1/15 anonim válasza:
El, mert én is csináltam hasonlót.
16/f
2/15 anonim válasza:
Persze,hogy el, ahol tudnék segítenek
3/15 anonim válasza:
Mit kellene elfogadni, ha semmi nem maradt belőle?
4/15 anonim válasza:
Nőtől el tudom fogadni. Mert a nők hiába egyenjogúak önállóak és erősek, még mindig ők a gyengébbik nem és édesanyám úgy nevelt , hogy ahol lehet segítsek.
Egy korodbeli fiűtól azonban nem. Mindenkinek vannak rossz időszakai nem árt ezekre emlékezni sem.
Elfogadnám simán nekem is vannak hülye dolgaim amiket az eddigi párjaim elfogadtak. Ha pedig nem is látszanak nyomok akkor csak annak mondod el akinek szeretnéd.
Mielőtt jönnének a támadások hogy milyen dolog ez hogy nem mondja el, mindenkinek vannak titkai.
5/15 anonim válasza:
Én nem tudom,sorry leányzó,de gyenguszka vagy,aki egyszer csinálja az bármikor ismét csinálhatja :D gyenge voltál elbasztad,megesik :D sokan vannak olyan fiúk mint te,ők elfogadnak nyugi:333 die in peace^^
6/15 A kérdező kommentje:
Igen gyenge voltam elismerem de már régóta nem csináltam és nem is akarom csinálni.(:
2016. márc. 29. 21:47
7/15 anonim válasza:
Már mindegy :D hiába nem akarod,nem fogod tudni nem megtenni,ha akkor sikerül onnantól mindig,ez egy ördögi körforgás,de hát az élet már csak ilyen^^
8/15 A kérdező kommentje:
Majd kérdezd meg kb 5 év múlva és akkor majd meglátod,hogy betartottam.
2016. márc. 29. 21:49
9/15 anonim válasza:
Hát ez a te szíved joga,ezt magadért teszed,nem értem,de ha sikerül jó vagy :D majd akkor mond el nekem:333
De addig még élni is kell :P
10/15 A kérdező kommentje:
Sikerülni fog.(:
2016. márc. 29. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!