Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ti elfogadnátok így egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti elfogadnátok így egy lányt?

Figyelt kérdés
Pattanásos zsíros bőre van persze kezelteti de mindig visszatérnek az arcára sok féle krémmel kenni,hogy jobb legyen az eredmény. Tehát tesz érte csak mindig visszatérnek a csúnya kis mitesszerek.!
2016. febr. 22. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
El. De a pattanást nem szabad krémezni. A pattanásos bőrt tisztítani kell.
2016. febr. 22. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha egyébként szép,és szerelmes vagyook belé akkor ez nem szempont.Ebben a korban természetes.

De mivel sajnos a fiúk nagyon vizuális lények,ezért lehet hogy egy-kettőt elrettent,természetesn ez rajtad kívülálló dolog:)

2016. febr. 22. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
elfogadni el tudnám ha már egyszer beleszerettem és akkor lett ilyen de tuti nem tudnék beleszeretni ha már igy ismerem meg... egyél kevesebb csokit nagyban az okozza a pattanásokat
2016. febr. 22. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Én elfogadnám, nem zavarna:)
2016. febr. 22. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért ne? Ez a kamaszkor velejárója.
2016. febr. 22. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:

3,te jo hulye vagy,mar bocsanat... Nyilvan,a csokitol kijohet egy-ket pattanas,de ha komoly borproblemakat okozna,senki nem enne belole,nem gondolod?

Javaslom,hogy keress fel egy borgyogyaszt,hatha tud segiteni rajtad. Nekem is nagyon mitesszeres borom volt,azonban egy jo kozmetikus es egy kis orvosi segitseg csodakra kepes.

2016. febr. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!