Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti elfogadnátok így egy lányt?
Figyelt kérdés
Túlságosan sokat csalódott a barátaiba és ezért az állatait tartja a legjobb barátainak. Szerintetek ez elfogadható?
Kort is írjatok ha lehet.(:
2016. márc. 10. 14:17
1/11 anonim válasza:
El en kb egy honapja egy hasonlo lannyal kavartam csak o a pasik miatt kotodott a kutyajahoz annyira
2/11 anonim válasza:
Valahogy mindig lehagyom 20 ev
3/11 anonim válasza:
én is nagy állatbarát vagyok, de ha őket többre becsülné, mint engem, akkor maximum haverként/barátként fogadnám el.
5/11 anonim válasza:
Elfogadnám, viszont ha az állatait fontosabbnak tartja mint engem és emiatt hanyagolna az eléggé zavarna
23/f
6/11 anonim válasza:
Persze. Voltam ezzel én is így.
14/f
7/11 anonim válasza:
Nem.
Akiknek az állataik a legjobb barátjuk, vagy többre tartják őket egy állatnál azok elég antiszoc emberek.
8/11 anonim válasza:
na de ha megcsalsz a kutyámal repülsz
9/11 anonim válasza:
Elfogadnám 😃 én a kutyamat menhelyről hoztam koyok korában es mindig ölelgetem velem alszik es mikor fürdésre szoktattam velem együtt fürdött 😊
16F
10/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna. Viszont ez nem is a legjobb hozzáállás. Az sajnos teljesen normális dolog, hogy az állatok megbízhatóbbak, mint az emberek, de ne értsd félre, erről nem te tehetsz. Én csak azt mondom, hogy egyszerűen csak rossz emberekkel kerültél össze, szóval ne add fel a barátkozást! 18/F :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!