Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk elfogadnátok így egy lányt?
Figyelt kérdés
Volt egy olyan időszakom amikor bántottam magam.Mára már megbántam és megígértettem magammal,hogy soha többet nem teszek ilyet és azóta sem csinálom és nem is tervezem.Elkövettem egy hibát megbántam és mostanában máshogy probálom megoldani a problémáimat.Szerencsére nem látszanak az önbántalmazás nyomai tehát akinek nem említeném az nem is jönne rá. Ti eltudnátok így fogadni egy csajszit?2016. márc. 29. 21:29
11/15 anonim válasza:
Helyes joo. Grat h tudtal változtatni.. Ez maradjon is igy es igen elfogadnam. 😊
16F
12/15 anonim válasza:
Amúgy köszönöm,hogy válaszoltál :P
Mai nap te vagy az egyetlen,aki válaszolt is a nyomorék kommentemre,többiek nem akarnak:(( so sad,hát ha sikerül meghívlak egy kávéra:333
13/15 anonim válasza:
Persze. :)
Legalább ott lennék neki én, ha baja van.
14/15 anonim válasza:
Persze, hogy el tudnálak fogadni ;)
Ha gondolod írj privátban
15/15 anonim válasza:
Gondolom meg fiatal vagy... mert akkor ez csak ilyen divat faszsag a mai fiataloknal es ok meg ugy alitanak be mintha ez igenis komoly lenne... de ha komoly akkor elmebajra lehet kovetkeztetni nert ep elmeju ember nem tesz ilyet :) ha fiatal vagy meg akkor ezt belehet tudni annak es ha idosebb leszel megjon az eszed es rajosz h azert mert bantod magad attol a problema nem oldodik meg es neked kell ellene tenni es ha ezt belatod akkor teljesen elfogadhato egy csaj viszont ha kesobb ujra felmerulnek ilyen faszsagok vagynongyilkossag gondolata is akkor onnantol egyaltalan nem elfogadhato a sok kommentelonek meg uzenem akik aztmondjak, hogy elfogadhato legalabb segitenek, hogy van olyan ismerosom aki ilyennel hazasodott ossze es az egesz eletet tonkretette. Szoval, ha teljesen megjott az eszed es belatod h amit tettel tenyleg egy eszetlen bolondsag volt akkor elfogadhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!