Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk elfogadnátok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk elfogadnátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Félek a magasságtól!Víziszonyom van (egy régi történet miatt).Diszkalkuliás vagyok.Egyensúly zavarom van ez a menésben nem akadályoz de másban igen.Túlságosan szerencsétlenül érzem magam ezek miatt.Úgy érzem semmibe se vagyok jó,mindentől félek.Eddig még nem találtam meg azt amiben én vagyok a legjobb de lehet nem is fogom. Próbálom elfogadni magam úgy ahogy vagyok de nehezen megy.
2016. ápr. 3. 21:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem akadályok ezek a szeretetben
2016. ápr. 3. 21:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Biztos cuki lehetsz. :)
2016. ápr. 3. 21:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem írtál olyat, ami gáz lenne szerintem. :)
2016. ápr. 3. 21:33
 4/11 $$$$$ ***** válasza:

Persze :)

Ezek szerintem senkit se zavarnak . :) ;)

15/F

2016. ápr. 3. 21:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. ápr. 3. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Mennyi csávó aki azonnal ismerkedne veled. Egy jó tanács. Ne innen ismerkedj. Természetesen elfogadnék ilyen lányt, hogyha a személyisége meg fog. Lehet vannak hibáid, de biztosan vannak pozitív tulajdonságaid is, amikről te magad sem tudsz, maximum a külső emberek vagy csak azt hiszed, hogy az nem pozitív. Én például minden lányon elsőnek a szemét nézem meg. Imádom a szemeket. :)
2016. ápr. 4. 01:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Na aranyom!

Ezt úgy hívják: mániákus depresszió.

Ha tudod kezelni, akkor, szerencséd van és egy felszabadult, bár kissé instabil embert fogsz kapni, ha nem, akkor hamarabb akasztod fel magad egy fára, mint ő. egyébként csak hogy mondjak valamit. Én diszlexiás,diszgráfiás, és diszkalkuliás vagyok. Ehhez képest mégis valami ember szerű képződmény lett belőlem. Egy zeneszerzői és egy ipari végzettséggel. Párkapcsolatban élek és egy kicsit sem aggódom, amiatt hogy az átlagnál picit selejtesebb vagyok.

2016. ápr. 4. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:
El hát.
2016. ápr. 4. 09:15
 9/11 anonim ***** válasza:

#7: Mániás depresszió?! Tudod te, mi az? Hogy lehet ezt 3 sorból megállapítani? Ennek semmi köze hozzá.....

Ekkora fszágot már nagyon rég hallottam...

2016. ápr. 4. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
mániás nincs, mánikus van. ;)
2016. ápr. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!