Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magamat, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?
Kedves 44-es lehet hogy igazad van, (bizonyára sok esetben így van) de gondolj bele mi lenne ha a Béla éppen most jönne fel ide és a te nézeteid fognák meg leginkább mert pl.: az volt az első amit elolvasott vagy a tudodmim tudja miért, és lesz belőle egy visszahúzódó kis senki akinek egész életében nem lesz senkije mert őt nagyon megfogta az amit te írtál és mindig amikor Ő próbálkozott volna eszébe jut hogy te ezt írtad, és nem próbálja meg, és marad továbbra is senki
amíg ha inkább esetleg az én nézeteimet tartaná szem előtt és (lásd: utolsó üzenetem) soha nem adná fel és mindig próbálkozna és lehet hogy 100-ból 99x minden kapcsolata tönkremegy de ha megtalálja az az 1-et!! és az én nézeteimre hallgat akkor lehet hogy lesz egy csodás barátja/barátnője/akármilye
UI: nem szerettem volna kötözködni sem bunkó vagy ellenséges lenni csak szerettem volna jelezni hogy szerintem a eléggé rosszak a nézeteid... hiába lesz igazad mindig, mert bármikor feljöhet ide a Béla és bármikor megtörténhet vele az amit mondtam, vagy akár ha élőben mondod el neki akkor méginkább
Srácok/Lányok! Ma mindenki hibás társkeresés terén.. A szocializálódás, a kényszeres megfelelési kényszer, vonzza a tömegeket.
Úgy érzem, hogy amióta számítógépes technológia létezik, az ember elfelejtett valami fontosat. Alig létezik emberi kapcsolat nagyon sokak számára.
Ott van a facebook, ahelyett, hogy beszélgetnének kint az emberek, vagy elmennének valahova, belemerülnek a virtuális világ kegyetlen mocskaiba.
Lányok terén: a kényszer érzet, hogy mindenhol a helyeset, a tökéleteset keressék. A tévék is mindenhol ezt a mocskot sugározzák. Nézz meg egy High School Musical, vagy tököm tudja, hogy mit.
Mindenhol csak azt látni, hogy a szebb lányok, állandóan a szebb pasikkal vannak együtt.
És a gyerek felnő és követi az általa jónak hitt trendet.
De gyerekek, ez csak propaganda!
Ha nem állandóan a külsőt néznék, vagy hogy épp hogy néz ki a fejed, gyúrsz e, sportolsz e. Rengeteg lány és fiú lehetne boldog együtt. De sokszor mindkét fél magasra emeli a lécet.
És azt kell hogy mondjam, ha ez így fog folytatódni, és már pedig így fog, pár száz év múlva Magyarország elfog tűnni a süllyesztőben. Vagy pedig cigány ország lesz!
Mindenkinek lentebb kellene adni az igényeiből és nem pedig állandóan a helyeset, a szépek kellene keresni.
Azt a gondolatot is megvetem, amikor valaki azt mondja, hogy élnie kell az életet. Könyörgöm, még is minek?
Most halál komolyan, csak arról szól az élet, hogy isztok, dugtok, buliztok és folytatódik a körforgás?
Összejöttök valakivel nagy nehezen, akkor is folyamatosan ott van az, hogy közben lógjunk másokkal is, fiúk a barátnőjük mellett más lányokkal, lányok a pasijuk mellett más fiúkkal.
Na az ilyen dolgot nagyon ellenzem.. Nem igazán hiszek fiú lány barátságban. Mert olyan nem igen létezik igazán.
És nagyobb az esélye annak, hogy ilyenkor ha valaki hülyeséget csinál, picit is megbántja a másikat, akkor fut egy 3. félhez, aki legyen fiú vagy lány.
Ezért ellenezzük felnőtt fejjel és ellenzi sok szülő a tini kapcsolatokat. Ahelyett, hogy időnként küzdenétek a másikért, és leülnétek megbeszélni a dolgokat, nem pedig futnátok másokhoz.
Nem vagytok felnőttek, nem tudtok tisztán, felnőttesen gondolkodni. Ha megbántanak, sírtok, ha örömet szereznek nevettek. De ha végigsértenek, menekültök..
Az a baj, ma már sok felnőtt se mutat igazi pl-át, veszekedés, alkoholizálás. Verem a gyerekem mert menő vagyok.. Vagy pont hogy leszarom. Vagy összevissza dugok mindenkivel a gyerekem tudtára. Ezek mind mind megváltoztatják az emberi viselkedést.
Fel kell nőni és értelmesen kellene elkezdeni viselkedni!
Kedves Kérdező
Imádom a hozzászólásaidat :DD xD mindig feltudsz dobni valami újjat (Fiú vagyok és 10000%-ban HERETÓszexuláis)
Az első bekezdésedben szerintem teljesen igazad van, nap mint nap én is látom hogy a 3/4-ed osztályom kockul a többi meg nézői őket :o
A 2. bekezdést én feleslegesnek érzem szerintem (vagy lehet az az igazság hogy csak én nem tudom elvégre nem vagyok lány de) nincs abban amit mondasz valódi súly pl.: TV-t ma már (szerintem) senki nem néz, legalábbis a fiatalabbak
A 3. bekezdés egy részről (gondolom) igaz, te biztosan jól látod a dolgokat a környezetedben de én a sajátomban meg azt látom hogy éppen fordítva van -> senkinek nincsenek igényei, és senki nem tesz egy fűszálat sem arrébb azért, hogy magasabbra emelje a lécet azaz hogy egy kicsit is vonzóbbá kelendőbbé tegye magát
annyira imadom h itt a gyakorin, ha fiu a kerdezo es egy fiu kommentel h tetszik neki a valasza vagy egyetert akkor neki mindenkepp kotelessege odairnia h 100% hetero. :DDDDD
ne legyetek mar nevetsegesek. regen nem erdekel senkit a szexualis beallitottsagotok.
Kedves kérdező, amit az 54. üzenetben írtál szerintem felesleges, nem szól semmiről, nincs egy dolog benne amit körbeírsz vagy beszélsz róla, (őszintén :D) senkit nem érdekel és olyan az egész mintha valami szentbeszédet tartanál már évek óta de nem veszed észre, hogy közben már nem beszélsz senkinek :D
bocsi :( de nekem ez a beütésen,és javaslom lassan feküdj le mert valószínűleg fáradt lehetsz :D
+
tudom hogy az 56.-at nekem írtad hiába beszélsz egyszerre több embernek közben, egyébként azért írtam mert soha nem lehet tudni hogy nem jön-e ide egy kötekedő ba*om és rontja-e el a beszélgetést
buliba mentél volna? vagy miért aludtad végig a délutánt?
és hogyan lehet WoW-zni? :D én szerintem a világ egyik leggyengébb játéka és kb a Metinnel van egy kategóriába egyébként szerencsémre még a GYK is tudja melyik is a jó játék :D ma láttam egy Hearthstone reklámot ráadásul magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!