Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül érzem magamat, van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül érzem magamat, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?

Figyelt kérdés
Most a fiatalabbakhoz szólnék. Érdekelnek fiúk/lányok egyaránt.

2016. máj. 21. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 A kérdező kommentje:

Amúgy nem vagyok se lány, se tini.. Felnőtt fiatalember vagyok. Még 30 alatt. Mind két oldalt feltettem a kérdést.

És hát itt több válasz is jött mint amott.

2016. máj. 21. 19:05
 32/76 anonim válasza:
Én is egyedül érzem magam 16/l
2016. máj. 21. 21:24
 33/76 A kérdező kommentje:
Elfogytunk? :P
2016. máj. 21. 22:01
 34/76 anonim ***** válasza:

Én őszintén szólva magányos is vagyok meg nem is :D.

Régebben nagyon zavart nyáron, hogy nincs túl nagy társaságom és csak szenvedtem, de idővel találtam magamnak társaságot illetve rájöttem arra, hogy az egészet magamnak köszönhetem (igen még mindig magányos vagyok sokszor) és elkezdtem a saját gondolataim/terveim szerint felállítani egy gondolatsort, mi a probléma, hogyan segítsek rajta stb. és már el is kezdtem a helyreállító folyamatot.... tudom ez nagyon unalmas és érthetetlen de talán ha valaki majd rám ír annak az lesz ha ráveszem magamat hogy leírjam az egész sztorit :D... ami ide a lényegesebb az az, hogy (szerintem) egy önközpontú világban élünk amiben csak az az a bizonyos ÉN nevű személy tud változást hozni.

Megj.:Egyébként csak én hiányolok valamiféle helyreállító folyamatot a kommenttekben? Arra gondolok, hogy ugye itt írják sokan azt hogy "igen magányos vagyok" és akkor hol van a megoldás? vagy valami? mert pl.: én amikor megláttam ezt a kérdést úgy voltam vele hogy: Na amelyik kommentelőnek legjobban tetszik a véleménye arra ráírok! de nem tudok választani (és szerintem nem is fogok) olyan semmilyen a zöme ^^ :D, se egy "írjatok" a végére vagy valamilyen felhívás mert én pl.: nagyon szívesen venném ha valaki írna nekem innen ;) (mint ahogyan arra még felhívást is adtam: a történetem elmesélése)

UI: Szerinted/tetek mi lenne ha az összes ember aki itt összegyűlt és azt mondja hogy magányos találkozna egy helyen és tartanának egy nagy bulit :D?

(ha meg akarna valósulni akkor pls hívjatok meg :D )

F/17

2016. máj. 21. 22:46
 35/76 A kérdező kommentje:
Amúgy én is gondoltam hasonlóra :)
2016. máj. 21. 22:50
 36/76 anonim ***** válasza:
Mire vagy melyikre?
2016. máj. 21. 22:52
 37/76 A kérdező kommentje:
A találkozós részére :D :)
2016. máj. 21. 23:15
 38/76 anonim ***** válasza:
100%

Jelen, szar de ez van... A mai ~300km motoros túra viszont tompította... Szóval olcsóbb benzint!!! :D

17/F

2016. máj. 21. 23:26
 39/76 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok kiegészítés, utas helye szabadon van:P
2016. máj. 21. 23:28
 40/76 anonim ***** válasza:
100%
akkor ezt kapjátok ki: 20 éves vagyok, sosem volt barátom, sosem csókolóztam, sose feküdtem le senkivel és imádok egyedül lenni és nem értem az ilyen kapcsolatfüggő embereket. :DDDDD
2016. máj. 21. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!