Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magamat, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?
Figyelt kérdés
Most a fiatalabbakhoz szólnék. Érdekelnek fiúk/lányok egyaránt.2016. máj. 21. 00:20
11/76 A kérdező kommentje:
Ezt nem vitatom. Csak már másfél éve egyedül vagyok. Azért még se mindig olyan jó.
2016. máj. 21. 11:24
13/76 A kérdező kommentje:
Kihaltunk gyerekek, mindenki boldog? :D
2016. máj. 21. 12:17
14/76 anonim válasza:
#1-es vagyok még mindig magányosan, mert képtelen vagyok egy lányt megtartani huzamosabb ideig :/. Sose volt még hosszú kapcsolatom, pedig jó lenne..
15/76 A kérdező kommentje:
#1-es ne szomorkodj. Majd csak lesz valami ;).
2016. máj. 21. 12:34
16/76 anonim válasza:
Még rövid kapcsolatom se volt, nem hogy hoszzú :D Szóval mondhatjuk hogy magányos vagyok. 16/L
17/76 A kérdező kommentje:
Utolsó, még egy csók sem volt? Vagy csak hogy hozzábújtál volna valakihez hosszasan, ölelted volna?
Nekem most az nagyon hiányzik :(
2016. máj. 21. 12:53
18/76 anonim válasza:
van, bár én barátok hiánya miatt vagyok így.
22/L
19/76 anonim válasza:
#16 vagyok. Nem, még az se volt. Semmi :D
20/76 anonim válasza:
ja enis azer lehetek boldog így neha mer még nem volt semim es ami nem volt miért is hiányozna:D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!