Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül érzem magamat, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?
Ezzel egyet értek kérdező csak tudod lassan nem érdemes ismerkedni mert ha a sima átlagos, kicsit talán romantikusabb srác vagy a kutyát nem érdekled... Ez van...
38-as voltam.
Volt már kapcsolatom, nem kell mondanod, hogy milyenek a lányok. :) De én nem fogok azért gyűlölködni.
Nekem eddig 1 év volt a leghosszabb kapcsolatom, azt hittem hogy szeret, ragaszkodik, aztán simán elment mással. Mert neki ez kellett.
Szerintem ha valakinek 17-18 éves koráig nem volt párkapcsolata vagy barátai akkor annak már meg kell húzni a magát,mert oka van amiért nem volt valamelyik.
Különben ha mégis szerez,ez a rossz ok majd később csinál bajt.
Kedves 38-as nem szeretnék kötekedni vagy elleségeskedni semmiféle képen de kondi? futás? akármilyen sport? zene? stb.?
lehet én tévedek de vannak rá módok amikkel ki lehet tűnni a tömegből tűnni, akár a motorod :D
+ ugye vannak olyan lányok is akik kicsit kevésbé szépek, kicsit unalmasabbak, kicsit ezebbek, azobbak, lehet hogy az ilyen fajtáknak meg pont egy olyan srác kell mint te :D
UI MINDENKINEK: Soha ne add fel
#44 és vagyok.
Én 19 vagyok és én is lemondtam már ezekről.
Bocsi *bőrruhák...
47-es jól fogalmaz egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!