Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedül érzem magamat, van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül érzem magamat, van még olyan, aki hasonlóan érzi magát?

Figyelt kérdés
Most a fiatalabbakhoz szólnék. Érdekelnek fiúk/lányok egyaránt.

2016. máj. 21. 00:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 Wolf0101 ***** válasza:
Van sajnos😢.
2016. máj. 21. 14:26
 22/76 Wolf0101 ***** válasza:
14 fiu
2016. máj. 21. 14:28
 23/76 anonim ***** válasza:

Vannak bőven.

15/F

2016. máj. 21. 14:46
 24/76 csingilingg84 ***** válasza:
100%

Jaj gyerekek, legyetek már kicsit pozitívabbak! :D Nem hinném, hogy mindenki ilyen nagyon magányos... Nincsenek barátaitok, családotok? Na ne már. Akinek még egy macskája sincs, az magányos.

Azért mert nincsen párotok még nem vagytok magányosak. Mászkáljatok, ismerkedjetek. Ja, és nekem sincs párkapcsolatom, mégis jól vagyok, szeretem a barátaimat, a családomat, és nem vagyok magányos.

2016. máj. 21. 14:55
 25/76 anonim ***** válasza:

Nekem még ismerőseim sincsenek. :)

De már megszoktam :D

Bár kipróbálnám milyen ha megölel vagy megpuszil egy lány.

Nekem minden ilyen kis apróság is kimaradt.

De legalább tudok inkognitóban biciklizni mivel bicajos felszerelésben vagyok... a régi oszt tarsam sem tudta hogy ki megy el mellette.:D

17/f

2016. máj. 21. 17:34
 26/76 anonim ***** válasza:
én is baromi egyedül vagyok...sose volt még kapcsolatom még csak megölelni sem öleltek meg soha rendesen fiúk....nemhogy megpusziltak vagy csókoltak volna.... :( 15/l
2016. máj. 21. 17:52
 27/76 A kérdező kommentje:

Srácok, komolyan, csak ajánlani tudom a mondocont. Jó fej emberek vannak. Sokszor vannak kint lányok "Free Hug" (szabad ölelni) táblával. Aki még nem ölelt lányt, az kiélvezhetné nyugodtan :)

Meg képeket is szívesen csinálnak másokkal, de csak kulturáltan.

2016. máj. 21. 17:56
 28/76 A kérdező kommentje:

Na amúgy imádom az ilyent, megkérdezi az ember, ki miért szomorú, miért magányos:

#cicamicamacska#

"Rossz embernek írod ezt. :D

Ismerkedtem már itt, legutóbbi barátomat (3 évig együtt voltunk) itt ismertem meg. De én most nem AKAROK itt ismerkedni, mert sokkal fárasztóbb és 'lutri'... egyszer nekem is szerencsém volt, de ennyi elég is volt. Ráadásul a pár évvel ezelőtti állapothoz képest nagyon felhígult itt a társaság, rengeteg a nőgyűlölő, idióta barom, nekem meg nincs arra időm, hogy ilyenek leveleire válaszolgassak.

Ha valaki ezt nem tudja elfogadni, és azt hiszi, hogy itt ugyanolyan ismerkedni mint egy képes társkeresőn/facebookon/utcán/iskolában/munkahelyen azt meg tudom sajnálni."

#ÉN#

Szia, még hogy nő gyűlölő. Ezen mosolyogtam egyet. Szerintem alapból senki sem nőgyűlölő. Az hogy sokan esetlegesen szitkozódnak, meg kellene érteni, hogy sok ember, sok férfi csalódik a lányok végett.

Rengeteg 10-en, 20-on éves mozog itt akiknek sosem adatott barátnő. Itt is, nyugodtan, normálisan lehet beszélgetni, normális keretek között picit húzod az agyát, ha pár levél után kibukik, tiltod.

Ha nem így történik mehet a facebook.

Mindig is többre értékeltem a netes ismerkedést, mert élőben nyápic voltam.

És már bocsi, de amíg itt gyorsan kiszűröd a hülyéket, élőbe is belebotolhatsz olyanba. Szerintebb rosszabb ha ott adja a jó fiút. Aztán jön a puffanás.

Volt barátnőm. Igaz csak 3, meg abból csak egy éves a leghosszabb.

Sok a bunkó, beképzelt paraszt, de ha a csajok állandóan csak szelektálnak, csak a jobbra hajtanak, pár szász év és Magyarország eltűnik, legalább is a magyarság biztos.

Én nem vagyok nőgyűlölő, csak szomorú hogy ilyenek az emberek, akár fiúk részéről, akár lányokéról, egyaránt."

LEHET, HOGY CSAK ÉN TÉVEDEK AMÚGY, DE NEM MONDTAM MEG EZZEL, HOGY HOL ISMERKEDJEN ÉS HOL NE. CSAK VÉLEMÉNYT NYILVÁNÍTOTTAM, HOGY BÁRHOL PÓRUL JÁRHAT AZ EMBER. MEG HOGY ÉN ELŐNYBEN RÉSZESÍTEM A NETES ISMERKEDÉST.

DE ÚGY LÁTSZIK NÉHÁNY EMBER NEM TUDJA FELFOGNI AZ IRÓNIÁT, ÉS CSAK A BUNKÓSÁG TUD MENNI :)

#cicamicamacska#

"Engem nem kell kioktatni az itteni ismerkedésből, ahogy írtam, tudom hogy megy :)

Hadd döntsem már el én, hogy hol szeretnék ismerkedni és hol nem."

Mivel eleve nem írta vissza, hogy hanyas válaszoló volt, már eleve ultra gáz. Nem azért írtam rá valakire, hogy feltétlen ismerkedjek. Csak tényleg érdekelt, hogy mi az az ok, aki magát magányosnak érzi.

Na most ez a csaj, agyilag eléggé éretlen.

Senki nem mondott meg neked semmit kisasszony. Tudtommal még lehet az embernek szabad véleménye, mielőtt lemorgod a fejét, hogy "Hagy döntsek már én mit csinálok". Mint ha bárki megmondta volna :)

2016. máj. 21. 18:17
 29/76 A kérdező kommentje:
Vannak érdekes figurák :D
2016. máj. 21. 18:21
 30/76 anonim ***** válasza:

Én is kicsit egyedül vagyok, de engem annyira nem zavar:) Még soha nem volt barátom, sajnos barátnőim nem igazán tudják pótolni:D

16/L

2016. máj. 21. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!