Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadnátok egy tiniédesanyát?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok egy tiniédesanyát?

Figyelt kérdés
Tinifiúk!Ti elfogadnátok,egy olyan tinilányt akinek van,már gyereke?Vagy ez nem,férne bele,még akkor se a kiszemelt lány szép?Nem rólam van szó,csak érdekel,hogy bevállalnátok,egy ilyen csajt vagy sem?

2016. máj. 3. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
65%

Hát így 1-től 10-es skálán nagyon nem O.o

Mármint 18 vagyok, most kezdek csak hülyeségeket csinálni és nem fogom feláldozni ezeket a dolgokat a felelősség oltárán.

2016. máj. 3. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha beleszeretek, akkor benne vagyok, de attól függ mennyi idős.. Ha 15 évesen gyereke van akkor tuti nem. 18-19 már esetleg
2016. máj. 3. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Tinifiúkból kevesen lehet, de az érettebbek biztos nem. Egy gyereknek apa is kell na meg az anyuka mellé támogatás. Egy tini ezt hogyan adná meg? Mit tudna nyújtani?
2016. máj. 3. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Kevés fiú van aki komoly kapcsolatba kezdene egy ilyen lánnyal :/ És szerintem a lánynak sem egy tinifiúra lenne szüksége
2016. máj. 3. 20:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Soha mert én is akarok gyereket de nem akarok olyat nevelni aki nem tőlem van. Na meg attól hogy még megszülte nem biztos h jó anya is lesz..az anyaság ott kezdődik mikor mindig mellette van és megad neki mindent. És az sem anya aki fiatalon meg szül majd sorban viszi le a pasikat a kisgyerekhez aki végül azt sem bírja eldönteni hogy ki az apja. (Tisztelet a kivételnek)
2016. máj. 3. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, még gyereknek érzem magam, fura lenne egy anyukával lenni.

Na meg az is elgondolkodtatna, hogy hogy már ilyen fiatalon anyuka. Ilyen korán kezdett mindent? És ilyen felelőtlenül?

Mondjuk nem mindegy, hogy 15 éves vagy 19.

2016. máj. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!