Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Elfogadnátok így?
Kicsit husisabb testalkatú vagyok de igyekszek ellene tenni.Új társaságban kissé félénk vagyok megkel szoknom a környezetemet.Viszont ha olyanokkal vagyok körülvéve akiket ismerek illetve szeretek akkor nagyon cserfes vagyok.Bárkivel szívesen barátkozok ha szimpatikus közös az érdeklődése köre mint nekem akkor hamar megbarátkozok vele. Szabadidőmben imádok olvasni rengeteg könyvem van órákat elvagyok egy jó kis könyvel.Nem vagyok a szavak embere így tettekben illetve írásban szoktam tudtára adni a szeretetemet persze ha kell elpirulva de kimondom azt a bizonyos szót persze csak akkor ha komolyan gondolom azt nem szeretek játszadozni mások érzéseivel mindig őszinte vagyok.Elégé érzékeny vagyok hamar megtudnak bántani ezen igyekszek változtatni mivel elég sokat szenvedtem már olyan emberek/dolgok miatt amik egy könnycseppemet se érdemlik meg.Legtöbbször idősebb fiúkkal találom meg a közös hangot velem egyidősökkel/fiatalabbakkal csak nagyon ritkán barátkozom. Külsőmről csak annyit,hogy barna göndör hajam van illetve zöldesbarnás szemeim amik inkább barna színűek pici zölddel. Mind a mellet alacsony növésű vagyok.Hirtelen haragú vagyok ezen próbálok változtatni.Sokak szerint érettebb vagyok a koromnál de azért még néhány dologban szeretek megmaradni gyereknek ilyen dolgok pl a mesenézés illetve a mesehősös ruha.Nem cikizem nem iszom bulizni se járok sokkal inkább szeretem az időmet eltölteni a családommal.Azt mondják,hogy nem nézek ki annyinak amennyi vagyok mindig is fiatalabban néztek a legtöbben talán a baba/kerek arcom lehet az oka.
A szeretteimért tűzbe tenném a kezemet sajnos már bajom is származott ebből a tulajdonságomból mind a két párkapcsolatom nem végződött valami jól.Vágyom egy olyan fiúra aki elfogad olyannak amilyen vagyok.Nem csak az állatokat a gyereket is nagyon szeretem.
17/L
Ai Se Eu Te Pego! :-)
Szépen végig megyek és válaszolok az egészre íme:
----
1. Nem csak a külső tetszik. Ha annyira nem vagy husisabb az még jó is, hiszen van mit fogni ugyebár. Csont vékony lányokat nem szeretem. De, ha nem tetszel így még magadnak ez ellen tudsz tenni sportolással és megfelelő étrenddel, tehát a probléma megoldva. De engem nem zavarna ez a külső tényező.
2.Sok ember így van új társaságban, nincs ezzel semmi baj. Hiszen új társaságokba nem tudod milyen is a másik illető és mi az amiket mondhatsz és tehetsz. Egyértelmű, hogy a barátaiddal jobb.
3.Én szeretem az intelligens lányokat, és az olvasás azzá tesz. Általában az emberek manapság nem szoktak olvasni.. (A neten való olvasgatás nem olvasás!).
4. Írva, mindent könnyebb, mint szóba. Ez manapság már természetes ebben az információ világában, mostanára már így fejlődik az ember. De a kommunikáció fejleszthető, hogy megfelelően tudj mindent előadni, amit eddig csak írásban tudtál csak.
5.Érzékenység is emberi tényező. Legalább neked van. Sok embernek ilyen nincs, szóval ez jó. Meg fel tudod ismerni aki rossz veled így tenni ellene. Nem kell olyan emberekkel foglalkoznod akik nem érdemlik meg az idődet, mert ugyebár az idő a legdrágább kincs a világon.
6. A lányok általában idősebb fiúkkal vannak. Ennek okai is vannak. Az idősebb fiú érettebb, mint a saját korosztályod. Biztonságra és érettebb gondolkozásra vágynak sokan.
7.Külső tényezők nem a legfontosabbak. Legalábbis nálam.
8.Sok lány érettebb a koránál, pont azért akarnak érettebb pasit maguknak, ahogyan előzőleg felhoztam ezt. Ezzel nincs baj. Ahogyan az sem, hogy sok dologban meg akarsz maradni gyerekként. Valamennyire mindenki egy kicsit gyerek. :)
9.Cigi káros, nem is baj, hogy nem cigizel ettől nem leszel nagyobb sem okosabb. A bulizás sem fontos tényező. Discokon kívűl is nagyon jókat lehet szórakozni a barátaiddal és programokat tervezni. Amúgy is disco-ban nem lehet ismerkedni.
10.Nem baj, ha fiatalabbnak tűnsz. A lányok úgy is azt szeretik... Mindegyik.. Szóval srácokat ez nem zavarja.
11. Pozitív dolog, ha másokért kiállsz. Legalább kitartó és hűséges vagy.
12. Aki az állatokat szereti, rossz ember nem lehet. :).
--- +++ Meg fogod találni majd azt a srácot aki tökéletesen elfogad téged és te is őt. Csak legyél türelmes és ne add oda magad mindenkinek. A férfiak többsége, csak a szexuális tevékenységre megy +++ ---
@19:36
1. Igen, tudom. Látom, te is tudsz olvasni...
2. Ez egy igen fontos része az életnek, akár hiszed, akár nem.
3. Miből gondolod, hogy én "arra megyek"?
Szerintem lila fingod sincs, hogy én mire megyek, és mire nem, hogy mi fontos számomra, és mi nem. Megnyugtatlak: nem *csak* ez fontos, ezen kívül még igen sok dolog fontos nekem, van, ami még fontosabb is. De ha valakit szeretek (vagy ahogy a kérdező fogalmazta "elfogadok"), akkor szerintem kifejezetten jó, ha úgy tudok rá gondolni, ahogy ebben a dalban az kifejezésre jut.
Vagyis: jaj, ha elkaplak ma este! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!