Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti elfogadnatok, ha a lany?
Figyelt kérdés
Ha a lany nem fekudne le vceletek hazzassag elott a vallasa miatt. Az egesz csaladom vallasos es a vallasunk tiltja a hazassag elotti sexet. En mondjuk ezt az egy dolgot picit nekhezen birom felfogni, mivel szerintem termeszetes lenne egy parkapcsolatban a sex. Kort is irjatok.
bocsi elromlott a billenytyuzetem.
2015. júl. 12. 13:21
1/25 anonim válasza:
Hát... Én nem tudnám elfogadni... Az rendben van hogy várni vele, mert azért az nekem is fontos hogy kivel fekszem le.. Tehát csak akkor ha biztosak vagyunk benne, de azért házasságig... Azt nem vállalnám.
17/f
2/25 anonim válasza:
Szerintem ez sok... Nehéz lesz olyat találnod aki szintén eddig akar várni vele. Már alig vannak. Ez régebben normális volt, de mist nem régebben van már.
3/25 A kérdező kommentje:
En is azert mondom, mivele egy egesz hazassagot tonkre tehet szerintem, ha nem jol mukodik a dolog. Meg manapsag senki sem varna meg, a sima varas az gondoltam, hogy oke lenne.
2015. júl. 12. 13:26
4/25 anonim válasza:
Én elfogadnám. 16F. Milyen vallású vagy, és hány éves?
5/25 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszaitokat, hogy ilyen hamar valaszoltatok.
2015. júl. 12. 13:27
6/25 anonim válasza:
Én nem tudnám ezt elfogadni. Nehéz lesz olyat találni aki elfogadja
7/25 anonim válasza:
valoszinuleg nem halnek bele, de mindenkeppen surgetnem azt a bizonyos eskuvot :)
20/f
8/25 anonim válasza:
Én nem tudnám elfogadni. Elsősorban nem a szex miatt, mert azzal tudnék várni, de nem tudnék együtt élni egy nővel, aki ennyire vallásos.
9/25 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mennyire vagyok vallasos de mar fujjolsz.
2015. júl. 12. 13:45
10/25 anonim válasza:
Elfogadná,aki szeret az elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!