Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti elfogadnatok, ha a lany?
Figyelt kérdés
Ha a lany nem fekudne le vceletek hazzassag elott a vallasa miatt. Az egesz csaladom vallasos es a vallasunk tiltja a hazassag elotti sexet. En mondjuk ezt az egy dolgot picit nekhezen birom felfogni, mivel szerintem termeszetes lenne egy parkapcsolatban a sex. Kort is irjatok.
bocsi elromlott a billenytyuzetem.
2015. júl. 12. 13:21
11/25 anonim válasza:
Elfogadnám :) 23/f (és szívesen ismerkedem amúgy) :)
12/25 anonim válasza:
Bírom, hogy egyesek írják, hogy elfogadnák, hogy imponáljanak, meg mert már 5+ éve nem voltak nővel, de ha összejönnétek vele, az első adandó együttalvás során rámásznátok. Aztán egyre inkább idegesítene a dolog, és sértődés lenne belőle. Csak az tudja elfogadni, akinek nincs töke, de egy házasságra ne töketlen férfit keressél.
13/25 anonim válasza:
9#
Ha a vallásod miatt nem feküdnél le valakivel akit szeretesz, amikor mindketten akarnátok, akkor az már nekem sok.
És nem fujjoltam, csak elmondtam, hogy én nem tudnék egy ilyen lánnyal lenni.
14/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát ezeket èn is így gondoltam, hogy kb. senki sem tudna várni. Bevallom ha fiú lennèk lehet,hogy én sem várnèk, bár nem tudom.
2015. júl. 12. 14:10
15/25 October15 válasza:
Attól függ.. ha iszlám módi szerint megy a dolog akkor simán mert még ott van 3 másik feleség. :D Egyéb esetben tárgytalan. Amúgy az legrosszabb esetben is "szex". :D
16/25 anonim válasza:
Miért kell egy vallást ennyire komolyan venni...? Ez azért már túl megy egy határon.. akik meg azt írják hogy elfogadnák azok hazudnak, csak azért írják hogy közelebb kerülhessenek egy lányhoz. Egy normális kapcsolatban 1 hónap az ideális idő szex előtt, nem több év...
17/25 anonim válasza:
Én elfogadnám, mert azonos elven vagyok. Nincs házasság előtti szex (és nem a szüleim konzervatív látásmódja miatt; én is így látom jónak). 19/F
18/25 anonim válasza:
Miért kell lepontozni azért, mert elfogadnám? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!