Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elfogadnátok olyan pasit, aki bevallaná, hogy anyutok is bejön neki mint nő?
Jaj, hát nem hiszem. Brrr, ez azért elég bizarr dolog, de nekem tuti rosszulesne, miaz, hogy bejön neki Anyukám, mint nő? :O Ez nem normális szerintem, de lehet én vagyok a régimódi..
22N
És majd a családi összejövetelen azon gondolkodom, hogy miért vannak kint egyszerre a konyhában míg rám bízták a többi vendéget és mikor lesz tesóm a pasimtól? Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Nem az a gáz, ha tetszik mindkettő, mert előfordulhat, hogy 40-es anyuka és 20-as lánya is tetszik egy pasinak, ez így teljesen normális. Az nem oké, ha emiatt kellemetlen helyzet alakul ki és anya-lánya versengés. Márpedig ha mindkettő tetszik akkor az fog kialakulni. És ha elhallgatod a nőd előtt, hogy az anyja tetszik akkor is.. mert érezni fogja..
Ha csak annyit mondana, hogy anyukám csinos nő, akkor nem akadnék ki a barátomra, sőt, tetszene az őszintesége.
Viszont ha egy az egybe azt mondaná, hogy "Te szívem, nekem bejön anyád mint nő.", akkor azért leesne az állam. Az 100%, hogy anyum nem menne bele semmibe, hiába tényleg nagyon jól tartja magát és iszonyat csinos nő, de attól függetlenül zavarna a dolog. Tuti, hogy perpatvart csapnék a barátommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!