Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiuk! Ti elfogadnatok, ha a lany?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti elfogadnatok, ha a lany?

Figyelt kérdés

Ha a lany nem fekudne le vceletek hazzassag elott a vallasa miatt. Az egesz csaladom vallasos es a vallasunk tiltja a hazassag elotti sexet. En mondjuk ezt az egy dolgot picit nekhezen birom felfogni, mivel szerintem termeszetes lenne egy parkapcsolatban a sex. Kort is irjatok.

bocsi elromlott a billenytyuzetem.

2015. júl. 12. 13:21
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit sem. Kettő fèlig hasznosat adtam lepontozni senkit sem pontoztam inkább nem èrtèkeltem egyet. Köszönöm a válaszokat
2015. júl. 12. 20:19
 22/25 anonim válasza:
Ha szeret de nem csak úgy hanem igazán akkor igen.
2015. júl. 13. 09:39
 23/25 anonim válasza:

Ha hiszed ha nem, nekem egyik haverom ilyen, az egyik leghelyesebb fiú a suliban, sokszor fűzik is a csajok, de nem megy bele semmibe, ő is elég vallásos.

Mondjuk ő nem úgy van vele h házasság előtt nem fekszik le senkivel, hanem úgy, hogy tényleg csak azzal, akit feleségül akar majd venni.

Amúgy gyönyörű (sokszor elég könnyűvérű) lányok szokták fűzögetni, bár szerintem már beletörődtek...

2015. júl. 13. 18:15
 24/25 anonim válasza:
Nekem is van egy ismerősöm akinek a vallása szintén tiltja a házasság előtti szexet csak az fiú szóval ő tuti várna rád ;)
2015. júl. 28. 23:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze, hogy el! <3 :(
2015. aug. 15. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!