Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felszínes, álszent lányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszínes, álszent lányok?

Figyelt kérdés

Ti elhiszitek amit hazudoztok, hogy nektek nem 90%-ban a külső számít vagy csak elakarjátok hinni ? Magatokat is próbáljátok becsapni ezzel ?

Pont a napokban ismerkedtem meg pont itt egy 16 éves lánnyal aki tök normálisnak tűnt. Aztán közli, hogy csak az izmos pasik meg csak a barna hajúak jönnek be neki annak ellenére, hogy ő duci :D.

Mivel más nem jöhet szóba akármennyire jó ember a fejéhez vágtam, hogy felszínes erre elkezd mentegetőzni, hogy ő nem az és elkezd hazudozni, hogy amúgy, ha jó ember nem számít a külső, de 2 percel azelőtt ecsetelte, hogy csak az ilyen kinézetű pasiknak van esélye. Ilyenkor ti magatokat akarjátok hitegetni, hogy amúgy nem is így van vagy miért hazudtok ilyesmit ?

(mielőtt jönnétek, hogy tegyek érte sportos alkat vagyok és pl. én kifejezetten tetszettem neki, de amikor kérdeztem tőle, hogy van-e duvarloja képes volt azt mondani, hogy nincs. Utána meg közli, hogy ő mennyire jó fej és találkozni fog 1 sráccal aki angilából megy haza csak miatta :DDD. Szóval olyan szinten semmibe nézi az olyan embereket akik nem tetszenek neki, hogy ők senkik még akkor is, ha átutazza a világot miatta egy senki az a gyerek :D )

2016. jan. 19. 22:14
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Kollektíven minden lánynak szól, ez csak egy nagyon erős példa történet.
2016. jan. 20. 16:07
 32/38 anonim ***** válasza:
És ha annyira vallásos vagy (cölibátust nem fogadtal tudjuk poén..) akkor miert mondod el azt a dolgot masoknak ami kettotok dolga?
2016. jan. 20. 16:15
 33/38 anonim ***** válasza:
Segíteni a jobb szívűnek, hátha magára ismer (ami meg is történt, de sajnos szegény már menthetlen :D :S )
2016. jan. 20. 16:17
 34/38 anonim ***** válasza:
Akkor hagyni kell veszni és nem vele foglalkozni. Mindenki a saját életét éli és nem másét. Ezen nem tudtok változtatni akármennyit filóztok.
2016. jan. 20. 16:19
 35/38 anonim ***** válasza:
Nekem speciel tènyleg nem a külső számít :') Ha jol el tudok beszelgetni az illetovel,lenydgfelen h julsoleg milyen. 18/L
2016. jan. 20. 20:20
 36/38 anonim válasza:
Mindenki máshogy van összerakva. Előttem is írta már valaki, de szerintem is tényleg van igazság a "külső megfog, belső megtart" dologban. Alapvetően nekem nem a külső a fontosabb (természetesen nem azt mondom, hogy jelentéktelen). Volt olyan, hogy randiztam egy sráccal aki helyes volt, de nem fogott meg. Vagy egy másik hiába volt helyes, de egy bunkó paraszt volt már bocs. Randiztam már olyan sráccal is aki nem volt külsőre az esetem (az esély megvolt), de szegény nagyon más értelmi szinten volt mint én, szóval ez volt a nyomósabb indok. De hát embere válogatja. Mondjuk azért azt sem hinném, hogy valaha összejönnék egy szumóbirkózóval. Én sem gondolom magam tökéletesnek (sőt egyátalán nem), nem is vagyok egy csontkollekció inkább olyan átlagos testalkatú, de teszek azért, hogy jobb formában legyek. Szóval összességében ez nagyon relatív.
2016. jan. 21. 14:09
 37/38 anonim válasza:

Én eléggé félénk vagyok és nehezen tudok elkezdeni beszélgetni másokkal és épp ezért a külső nekem csak annyira számít, hogy csak a barátságos fiúkkal merek ismerkedni....

15/L

2016. febr. 6. 11:46
 38/38 anonim válasza:
100%

Ezt én sem értem.

"Imádom", mikor a már-már dömper kategóriát súroló lányoknak is csak az izmos, kigyúrt, jóképű férfiak jöhetnek szóba, a többieket elhajtják a fenébe. Én ezt nem csak felszínességnek nevezném, hanem elég nagy önzőségnek is. Önzőség, hogy ő elvárja, hogy a pasi fullos legyen, de őt fogadják el olyannak, amilyen. Önzőség elvárni, hogy ő bejöjjön mindenkinek, de neki csak a sportos, kigyúrtak jönnek be.

Aki nem hajlandó tenni semmit "cserébe", az úgyis egyedül marad. Az ilyenek többsége lesz olyan, hogy nem talál magának hosszútávra senkit 40 éves koráig, aztán érzik, hogy ketyeg a biológiai óra, és már egyből beérik egy lerobbant alkesszal is. Szánalmas.

Persze vannak kivételek, és ugyanúgy a férfiaknál is megvan ez a jelenség. (csak a fullos nő jó, de a pasi lehet sörhasú bűzlő alkesz is...aha hogyne..) Az ilyenek a "nem a külső számít" szlogennel nyugtatják magukat, és próbálják azt elhitetni a környezetükkel, hogy ők nem felszínesek.

Valamilyen szinten mindenki felszínes, ez tény, de aki ilyen túlzásokba esik, az ne csodálkozzon, ha egyedül szárad meg.

A te esetedben kérdező pedig: hagyjad. Ahelyett, hogy örült volna, hogy bejön valakinek (mert bizony kevés embernek jönnek be a dagadt lányok), még elhajtott, mert nem vagy szőke herceg fehér lovon. Az ilyenek álomvilágban élnek, és még ők is elhiszik azt, amit hazudnak.

2016. febr. 7. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!