Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes, álszent lányok?
Ti elhiszitek amit hazudoztok, hogy nektek nem 90%-ban a külső számít vagy csak elakarjátok hinni ? Magatokat is próbáljátok becsapni ezzel ?
Pont a napokban ismerkedtem meg pont itt egy 16 éves lánnyal aki tök normálisnak tűnt. Aztán közli, hogy csak az izmos pasik meg csak a barna hajúak jönnek be neki annak ellenére, hogy ő duci :D.
Mivel más nem jöhet szóba akármennyire jó ember a fejéhez vágtam, hogy felszínes erre elkezd mentegetőzni, hogy ő nem az és elkezd hazudozni, hogy amúgy, ha jó ember nem számít a külső, de 2 percel azelőtt ecsetelte, hogy csak az ilyen kinézetű pasiknak van esélye. Ilyenkor ti magatokat akarjátok hitegetni, hogy amúgy nem is így van vagy miért hazudtok ilyesmit ?
(mielőtt jönnétek, hogy tegyek érte sportos alkat vagyok és pl. én kifejezetten tetszettem neki, de amikor kérdeztem tőle, hogy van-e duvarloja képes volt azt mondani, hogy nincs. Utána meg közli, hogy ő mennyire jó fej és találkozni fog 1 sráccal aki angilából megy haza csak miatta :DDD. Szóval olyan szinten semmibe nézi az olyan embereket akik nem tetszenek neki, hogy ők senkik még akkor is, ha átutazza a világot miatta egy senki az a gyerek :D )
A 14-es vagyok és 17/f :D
De továbbra is úgy gondolom, hogy inkább a fiúkra jellemző a felszínesség. Több olyan túlsúlyos haverom van, akik jobbnál jobb nőkkel jönnek össze (nincs sok pénzük), míg csúnya lányt még nem nagyon láttam modell kinézetű sráccal. Hozzáteszem én se jönnék össze olyan lánnyal, aki nem tetszik külsőre, de nem is várom el, hogy ők összejöjjenek velem, ha én nem tetszem nekik. Úgy vettem észre az ismeretségi körömben, hogy a lányok, ha eleinte nézik is a külsőt, sokkal inkább a magabiztosságot és a humort helyezik előtérbe a későbbiekben és lehet hogy ezért hiszik azt sokan, hogy a legtöbb lány felszínes, mert általában a csúnyább, kövérebb férfiak nem olyan magabiztosak és ez az, ami miatt elutasítják őket. Persze vannak kivételek elég sokan, de így is kevesebben, mint a férfiak között.
(Saját meglátás/tapasztalat)
Csak, hogy tisztázzunk pár dolgot. Nem a dagi lányokkal van bajom hanem az álszent hazudozásukkal. Természetesen a fiúkban is megvan a felszínesség, sőt valamilyen szinten mindenkiben. DE amikor ezt hozzá vágod 1 fiú fejéhez akkor aztmondja, h igen ez így van neki csak ez meg az a csaj jön be.
De amikor ezt hozzá vágtam a csaj fejéhez elkezdett hazudni, hogy "ha a lelke jó akkor nem számít a külső". Amikor 2 percel előtte közölte, hogy neki CSAK a milyen pasi kell, és, hogy SENKI nem udvarol neki mert, hogy ők nem tetszenek neki :D Ha annyira a lélek számít akkor nem senkizi le őket mert nem hiszem, hogy nincs köztük 1 jó lelkű ember csak bemeséli magának, hogy, ha belül jó akkor nem számít a külső, de ezt magának is hazudja és nekem is hazudja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!