Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozóhely, felszínes lányok? Miért, hogy is van ez?
Szóval , kicsit visszahúzódó 18 éves srác vagyok . Nyelvvizsgám , érettségim van , jövőre egyetemre megyek , jelenleg dolgozok. Szórakozóhelyen kicsit iszogattam , teljesen ellazultam elkezdtem táncolni , próbáltam lányok felé közeledni , de ők inkább arrébb álltak , pedig nem is nyomultam .
Tudom ,hogy nem vagyok egy jóképű srác, inkább átlagosnak mondanám magam arcra , viszont fitness modell alkat, szóval 6 kocka , 3 éve edzek , széles váll , keskeny csípő , konkrétan egy tökéletes fizikummal rendelkezek .
Ezzel nem felvágni szeretnék , csak nyáron buliba konkrétan szétterpesztve várnának a lányok ,ha félmeztelen jelennék meg , ilyenkor pedig felöltözve elegánsan ingbe ennyire visszataszítő lennék ? :(
Miért lehet ez ? Miért ennyire felszínesek a lányok ? Ti mit tennétek a helyemben ?
18/F , jövőhéten 19/F
Utcán leszolitanák olyan lányokat akik tetszenek és nem kell más csak beszélgetni kell enyi
És ne a kocka hasad miat szeresenek(am nekem is kocka hasam van de mégse akkar velem járni egy lány se
Gondolom te se olyan lányokhoz próbáltál közeledni, akik nem tetszettek. Ez szerintem nem felszínesség, de ha szórakozóhelyre ismerkedni megy valaki, miért olyannal töltse az idejét, akit nem tart vonzónak? Viszont gondolom te is tudod, hogy mindenkinek más az ízlése, biztos te is tetszel valakiknek.
A fizikum amúgy meg ruhában is látszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!