Van egy srác/férfi akivel napi szinten rengeteget beszélgettem/beszélgetek neten és azt éreztem hogy el tudnám képzelni magam mellett, nagyon nagyon megkedveltem, talán túlságosan is. Anno cseréltünk képet egyszer, és emlékeztem rá, hogy annyira nem tetszett.
Most is küldtünk egymásnak képet és minden illúzióm összeomlott. Nagyon nem tetszik külsőre, így az érzéseim is változtak vele kapcsolatban.
Egyáltalán nem rossz dolog,oké hogy a belső értékek nagyon fontosak de ha valakivel párkapcsolatot akarsz akkor vonzódnod is kell hozzá.Lehet hogy emiatt most sokan lefognak szólni,de igenis számít a megjelenés,senki nem lenne együtt olyannal akit ő maga is rondának talál,mert akkor majd lesz más aki valóban szépnek találja.
2016. jan. 3. 22:03
2/11 anonim válasza:
jaj, ha nem undorodsz és nem vagy provokatív, akkor ő se fog undorodni és ő se lesz provokatív, az emberek megtalálják egymást, csak van olyan, hogy rossz jelzéseket és béna kommunikációt használnak, talán nem direkt, a szarakodásba nem érdemes belemenni, mert aztán az emeber ott marad a janis joplin számnál és csak néz ki a fejáből, mint egy protokolcica
2016. jan. 3. 22:26
3/11 anonim válasza:
Szerintem megérett a világ, hogy kettéválassza a szaporodást és az élvezetből történő szexet. Szaporodni azzal érdemes, akinek a gondolkodásmódja tetszik, akihez, mint emberhez vonzódik a másik fél. Az élvezetből történő szexhez meg olyan partnert érdemes választani, akinek nem az emberi oldala tetszik feltétlenül, hanem a teste, mivel ez a vonzódás amúgy is a primitívebb szinten, az ösztönök szintjén dől el. Azzal, hogy valami középutas megoldást választunk, vagy nagyon magasra tesszük a lécet mindkét vonatkozásban, csak azt érjük el, hogy megszakítjuk a kapcsolatot azokkal, akikkel igazán mély, intelligens, kreatív életet tudnánk együtt élni, gondolkodni, alkotni, mivel az ilyen emberek egy részének testét nem találnánk vonzónak, és ehelyett választanánk egy nem annyira intelligens, nem annyira kreatív, de nem is annyira csúnya embert.
2016. jan. 4. 11:24
4/11 anonim válasza:
És folytatva, ha meg nagyon magasra tesszük a mércét mindkét vonatkozásban, akkor meg túlságosan lecsökken a pártalálás esélye.
A szaporodást meg lehet oldani, akár szex nélkül is, és azokkal is lehet szaporodni, akiknek a teste tetszik, úgy is jelenleg népességfogyás van, meg a változatosság lehetőségeket teremt.
2016. jan. 4. 11:29
5/11 anonim válasza:
Ha beleszerettek egymásnak, törödtök egymással, minden hiba eltűnik róla számodra.
2016. jan. 4. 16:07
6/11 anonim válasza:
Egymásba*
2016. jan. 4. 16:08
7/11 anonim válasza:
Nem vagy felszínes szerintem. Én például mások szerint NAGYON jól kinéző férfit, tipikus ideált is utasítottam már el, mert egyszerűen nem vonzódtam hozzá. Ez ugyanolyan külső alapján történő diszkrimináció, mintha valakit azért utasít el az ember, mert csúnyácska.
Annyi, hogy ha valakit emiatt utasítasz el, akkor a társadalmi normák miatt rögtön mocorogni kezd benned, hogy felszínes vagy emiatt.
Ha pedig egy úgymond "jó pasit" utasítasz vissza...akkor meg csak hülyének néznek :D
Pedig valójában ugyanaz történt.
2016. jan. 8. 14:06
8/11 anonim válasza:
tudod engem se tartanak igazából csúnyának a többiek, de mégis előforult, hogy egy sokkal csinosabb beelőzött, életemben majdnem mindig így van, amióta hízókúrázom
2016. jan. 8. 15:23
9/11 anonim válasza:
ja és van egy hapsi, aki azt hiszo magáról, hogy a legszebb és a legokosabb a világon, marha idegesítő, pedig tudom róla, hogy nincsenes is szép csajai, annyira szeretnék belékötni, legszívesebben felvonultatnám az összes értékesebb embert, amikor meglátom, szeritetek ez így normális, vagy átlagosnak tartjátok ezt a reakciót?
2016. jan. 8. 15:28
10/11 anonim válasza:
Találkozzatok, lehet a srác nem fotogén és ezért nem tetszik a képen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!