Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg felszínes lennék emiatt?

Tényleg felszínes lennék emiatt?

Figyelt kérdés

Van egy srác/férfi akivel napi szinten rengeteget beszélgettem/beszélgetek neten és azt éreztem hogy el tudnám képzelni magam mellett, nagyon nagyon megkedveltem, talán túlságosan is. Anno cseréltünk képet egyszer, és emlékeztem rá, hogy annyira nem tetszett.

Most is küldtünk egymásnak képet és minden illúzióm összeomlott. Nagyon nem tetszik külsőre, így az érzéseim is változtak vele kapcsolatban.

Ez rossz dolog?

2016. jan. 3. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nem csak a külső létezik, van az érintés, ahogy hozzád szól, nem csak a rossz, vagy jóindulat, de ahogy aztán a barátaidhoz viszonyul, ahogy a barátaid viszonyulnak hozzá, a szüleid, aztán te a szüleihez, szerintem sem vagy felszínes, sokat számít, hogy az ember hogyan reagál a másikra érzékszervileg is, külső megjelenés, illat, mosoly, és intellektuális összehang, nagyon fontos, hogy amikor találkoztok legyetek hasonló hangulatban, már eleve a találkozás feltételezi, hogy jó legyen az első találkozás, de bizonyos körülmények elronthatják, egy rossz film, amit megnézetnek veled, valami borzalmas hír, vagy a srácról, vagy rólad, valami megcáfolhatatlan szörynűség és így tovább, szerintem nem vagy felszínes, látod a többieknek az a véleménye
2016. jan. 27. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!