Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes, álszent lányok?
Ti elhiszitek amit hazudoztok, hogy nektek nem 90%-ban a külső számít vagy csak elakarjátok hinni ? Magatokat is próbáljátok becsapni ezzel ?
Pont a napokban ismerkedtem meg pont itt egy 16 éves lánnyal aki tök normálisnak tűnt. Aztán közli, hogy csak az izmos pasik meg csak a barna hajúak jönnek be neki annak ellenére, hogy ő duci :D.
Mivel más nem jöhet szóba akármennyire jó ember a fejéhez vágtam, hogy felszínes erre elkezd mentegetőzni, hogy ő nem az és elkezd hazudozni, hogy amúgy, ha jó ember nem számít a külső, de 2 percel azelőtt ecsetelte, hogy csak az ilyen kinézetű pasiknak van esélye. Ilyenkor ti magatokat akarjátok hitegetni, hogy amúgy nem is így van vagy miért hazudtok ilyesmit ?
(mielőtt jönnétek, hogy tegyek érte sportos alkat vagyok és pl. én kifejezetten tetszettem neki, de amikor kérdeztem tőle, hogy van-e duvarloja képes volt azt mondani, hogy nincs. Utána meg közli, hogy ő mennyire jó fej és találkozni fog 1 sráccal aki angilából megy haza csak miatta :DDD. Szóval olyan szinten semmibe nézi az olyan embereket akik nem tetszenek neki, hogy ők senkik még akkor is, ha átutazza a világot miatta egy senki az a gyerek :D )
Mivel ő leírta magáról a dolgokat természetesen. Utána csak a gagyi mentegetőzés.
1 lusta pl. tegyük fel kocka fiú nem fog magának egy atletikon csajt keresni, hanem hasonló csajoknál próbálkozik.
1 lusta dagi lány mire fel akar 1 kisportolt testű álompasit ? Utána meg rinyál a "senkinek" aki oda van érte arról, hogy milyen paraszt a másik, hogy leszarja. Peszre, hogy leszarja, ha más kategória :D
"aki dagadt dagadt párt keressen úgy normális a dolog..."
Ezzel nem értek egyet, hagyj döntse el mindenki, hogy milyen párt keres, csak utána ne az ellenkező nemet okolja, ha nem talál senkit.
Amúgy a lányok között sokkal kevésbé jellemző a felszínesség, mint a fiúk körében. Persze sokan vannak, akik csak a külsőre/pénzre mennek, de sokkal kevésbé, mint a férfiaknál (itt nyilván nem a pénzre célzok :D).
Hogy miért nem vallják be? Mert lehurrogják őket. Méghozzá azok a férfiak, akik szintén úgyanúgy külső alapján válogatnak, nem a "saját kategóriájukból", majd kudarcot vallanak.
#14-es ott a pont.
"Másban a szálkát is, magunkban a deszkát sem látjuk meg."
Tudom, hogy talán túl érzékeny vagyok az ilyenekre de igen is van kivétel! Nekem például egyáltalán nem jönnek be a nagy izopacsirták akik a kondiban döglenek egész nap, hogy utána kiposztolják a képet idomaikról az instagramra meg írogassák facebookra, hogy "lábnap" és aztán ott van az update kaja is meg a fehérje zabálók klubbja. Én imádom a barátomat úgy, ahogy van , úgy tökéletes ahogy kinéz. Szerintem senki nem tudja, hogy mi a zsánere, amíg szembe nem jön vele. De egyébként van abban valami, hogy a külső megfog a belső megtart. De nem lehet ezt így csak a lányokra ráhúzni, hogy csak a külső, hiszen az erősebbik nemből is van pár olyan ember. Ez úgy gondolom mindig is volt és mindig is lesz. Sajnos vannak emberek akik nem fogják fel, hogy nem minden a külső. És ha nincs kocka hasa? Ha nem nagy a melle? Mi van akkor? A lényeg, hogy szeressétek egymást és elfogadjátok egymást olyannak amilyenek vagytok. Ez az én szerény véleményem.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!