Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes, álszent lányok?
Ti elhiszitek amit hazudoztok, hogy nektek nem 90%-ban a külső számít vagy csak elakarjátok hinni ? Magatokat is próbáljátok becsapni ezzel ?
Pont a napokban ismerkedtem meg pont itt egy 16 éves lánnyal aki tök normálisnak tűnt. Aztán közli, hogy csak az izmos pasik meg csak a barna hajúak jönnek be neki annak ellenére, hogy ő duci :D.
Mivel más nem jöhet szóba akármennyire jó ember a fejéhez vágtam, hogy felszínes erre elkezd mentegetőzni, hogy ő nem az és elkezd hazudozni, hogy amúgy, ha jó ember nem számít a külső, de 2 percel azelőtt ecsetelte, hogy csak az ilyen kinézetű pasiknak van esélye. Ilyenkor ti magatokat akarjátok hitegetni, hogy amúgy nem is így van vagy miért hazudtok ilyesmit ?
(mielőtt jönnétek, hogy tegyek érte sportos alkat vagyok és pl. én kifejezetten tetszettem neki, de amikor kérdeztem tőle, hogy van-e duvarloja képes volt azt mondani, hogy nincs. Utána meg közli, hogy ő mennyire jó fej és találkozni fog 1 sráccal aki angilából megy haza csak miatta :DDD. Szóval olyan szinten semmibe nézi az olyan embereket akik nem tetszenek neki, hogy ők senkik még akkor is, ha átutazza a világot miatta egy senki az a gyerek :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!