Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el mindig?
Figyelt kérdés
Üdv! 18 éves fiú vagyok, kevés lány ismerősöm van, ezért egy ideje társkereső oldalakkal próbálkozom. A külsőmmel nagy eséllyel semmi gond nincs. A lányokkal akikkel eddig beszéltem először mindig visszaírtak, beszélgettünk rövidebb-hosszabb ideig, van akivel akár 2 napot is, majd mindenkinél azt vettem észre, hogy vagy egyre kevesebbet ír vissza, vagy már nem is válaszol az utolsó üzenetemre, legutóbbi alkalommal pedig egyikük le is tiltott. Mindegyiküknél kedves, érdeklődő voltam, nem bombáztam őket üzenetekkel. Introvertált vagyok, idegenekkel nem megy olyan könnyen a beszélgetés, de a tőlem telhetőt nyújtottam. Min kéne, hogy változtassak? Elegem van már az egyedüllétből és hogy még egy személyes találkozót se sikerült összehoznom. Köszönöm a válaszokat2015. nov. 29. 00:00
1/1 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem igazán érzed, hogy mikről érdemes, és milyen stílusban beszélni lányokkal. Az, ha nem bombázod őket, jó dolog.
Sajnos nem tudom, min kéne változtass, mert nem tudom, mit csinálsz rosszul. Kezdjük ott, hogy ebben a korban azok a lányok, akik jól néznek ki és fent vannak társkeresőkön, nekem alapból gyanúsak... általában vagy foglaltak, vagy úgyis minden sarkon vadásznak rájuk, egy normális, és jól kinéző lánynak nincs szüksége társkeresőre.
Menj el haverokkal iszogatni, bulizni, velük együtt megismerhetsz lányokat, és idővel remélhetőleg leküzdöd a gátlásaid. Én is gátlásos vagyok, szenvedtem is miatta régebben, de elég csak egyszer találni egy lányt, akivel elengedheted magad, és máris jobban fogsz érteni a nyelvükön. 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!