Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nekem miért nem jön soha...

Nekem miért nem jön soha össze? Hol rontom el?

Figyelt kérdés

Augusztus vége óta egészséges életmódot folytatok.

Napi 5 étkezés.. gyümölcs, csirkemell, fehér liszt kizárva stb.

Tényleg csak egészséges ételt eszem.

Tornázom már február óta. Eddig inkább karidó edzéseket csináltam, az utóbbi 2 hétben meg átszoktam a kettlebell-re.

Napi fél órám van csak tornára... (sajnos) :(.

De szomorúan veszem észre, hogy nem változik szinte semmit az alakom.

Kg-ból kb. 1-2 ment le, de az is hol feljön, hol lemegy...

Izmosodtam persze, főleg a karomon meg a lábamon veszem észre, de a alhasi részen semmi...

Pedig ennyi idő alatt, már látni kéne a változást nem?

Képet tudok küldeni (előtte -utána) levélben.

170/63 kg

20 L

2015. okt. 24. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hát akkor bizony te nem eszel egészségesen. A jó fogyókúra eredménye csakis a megfelelő diétának köszönhető. Ha jól diétázol akkor is fogynál ha nem sportolsz. A sport csak azért fontos, mert ennek segítségével nagyobb a siker, és megfelelő, szép alakot biztosít.

Én pl: július 25-én kezdtem el, és eddig lefogytam 12 kilót.

Nagyon nem mindegy, hogy mit eszel. Csak megjegyzem. A legtöbb gyümölcs, tele van cukorral, kalóriával, így az nem segít a fogyásban.

2015. okt. 24. 20:04
 2/17 anonim ***** válasza:

Igen, a fruktóz az meg tud ütni.

Fél óra kevés a zsírégetés beindulásához.

Nem számít hogy 3 étkezés vagy 8 naponta.

2015. okt. 24. 20:07
 3/17 anonim ***** válasza:
Számolj kalóriát úgy a biztos.
2015. okt. 24. 21:32
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem mert nem minden kalória ugyanolyan!
2015. okt. 24. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod oldani h 2 naponta 1 óra edzés az jobb és egyél rizst is zöldséget a kettlebellt hagyd el szerez egy sulyzot vagy menj terembe és egyél napi 6x de a kép segitene föleg ha látszik valami különbség
2015. okt. 24. 21:54
 6/17 anonim ***** válasza:

Ott rontod el, hogy összekevered az egészséges étkezés fogalmát a fogyókúráéval. A legegészségtelenebb Big Mac + somlói galuska kombóval is lehet fogyni, ha kalóriadeficitben vagy. Kalóriatöbbletben pedig a tengeri moszat + saláta + tonhal kombinációtól is hízni fogsz.

Valószínűleg az a félóra mozgás, amit csinálsz, nem elég ahhoz, hogy kalóriadeficitbe kerülj tőle. Amúgy meg mi az, hogy csak napi fél órád van? Mi vagy te, államtitkár, vagy valami multicég vezérigazgatója, hogy minden perced foglalt?

2015. okt. 24. 23:14
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

1340 körül van a napi kalória bevitelem.

Másik városba járok iskolába, hajnalba kelek. Több mint 4 óra az utazás... sok órám is van. Este érek haza. Olyankor még főzök. Péntekenként meg estig dolgozom. Szombaton meg vasárnap van több időm (akkor többet szoktam tornázni)

2015. okt. 25. 07:00
 8/17 anonim ***** válasza:
Kolesz nincs? Meg honnan jársz szegedröl pestre vagy mi?
2015. okt. 25. 08:12
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, küldhetsz előtte-utána képet, vagy ha nem is, jó lenne, ha leírnád levélben a pontos étrendedet és edzéstervedet.
2015. okt. 25. 08:40
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez irdatlanul kevés bevitel. Nem csoda hogy a szervezeted raktároz.
2015. okt. 25. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!